Zelenskyj varoval před změnou vojenské pomoci Ukrajině
RSS

Zelenskyj varoval před změnou vojenské pomoci Ukrajině

„Pokud nezmění svůj názor… ztratí NATO , ztratí vliv Spojených států, ztratí vedoucí postavení, kterému se ve světě těší,“ řekl Zelenskyj na tiskové konferenci koncem minulého týdne v narážce na americkou veřejnost. (Foto: Flickr)







Jeden z reportérů se zeptal, co by Zelenskyj řekl „rostoucímu počtu Američanů“ , kteří jsou stále kritičtější k miliardám z kapes daňových poplatníků, jež se sypou do kyjevské pokladny.




Zelenskyj tvrdí, že Ukrajina se připravuje na útok na Krym
„USA se nikdy nevzdají členského státu NATO,“ pokračoval Zelensky v rámci reakce. Poté prohlásil, že Rusko „vstoupí do pobaltských států, členských států NATO, a pak budou muset USA poslat své syny a dcery přesně tak, jako my posíláme své syny a dcery do války [sic]“.



„Budou umírat,“ prohlásil pak, načež pokračoval tvrzením, že přerušení toku pomoci způsobí, že Washington „ztratí podporu země se 40 miliony obyvatel, s miliony dětí“.




Zelenskyj je „otevřený“ čínskému mírovému návrhu, chce se setkat s Si Ťin-pchingem
Zelenskyj pak položil otázku: „Liší se snad americké děti od našich?“ zeptal se.



ZELENSKY HAS SOME CHOICE WORDS FOR AMERICANS WHO DO NOT SLAVA UKRAINI pic.twitter.com/SkGNpmjjyE — The_Real_Fly (@The_Real_Fly) February 25, 2023 Zdroj: nypost.com




Putin bude zabit svými soupeři, věří Zelenskyj
Článek Zelenskyj varoval před změnou vojenské pomoci Ukrajině se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden