Itálie: Maročan pobodal řezačkou na krabice 6 lidí
RSS

Itálie: Maročan pobodal řezačkou na krabice 6 lidí

Za současné vlády zažívá Itálie rekordní nárůst počtu invazních jedinců, přitom ještě před volbami Meloniová slíbila, že invazi zastaví. Děje se však pravý opak a vláda již dokonce dohodla i dovoz dalších statisíců obohacovačů – údajně na práci.
Kriminalita je tak každodenní realitou, přičemž mnohé případy se již snaží systém ututlat. To ovšem nelze tehdy, kdy k útoku dojde na veřejnosti a postižených je hned několik…
23letý Maročan – ilegál – byl zatčený státní policií v Miláně a obviněný z pobodání šesti kolemjdoucích řezačkou na krabice v lombardském hlavním městě. Pachatel byl již dříve zatčen za krádež.
V době zatčení měl u sebe tři mobilní telefony, hotovost, kartu na veřejnou dopravu a peněženku, pravděpodobně kořist z předchozích hodin. Útok se odehrál v úterý odpoledne mezi Via Sammartini a viale Brianza v oblasti hlavního nádraží.
5 z obětí jsou ženy, šestou obětí je 68letý muž. Maročan je nyní ve vězení San Vittore. Invazista na ně útočil proto, aby je mohl okrást, vybíral si tak záměrně slabší oběti. Nejhůř je na tom zraněný muž, který byl pobodán do ramene, ženy mají většinou řezná zranění na rukách.
Podle informací měl pachatel při některých útocích komplice, který však zatím nebyl dopaden…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Maročan pobodal řezačkou na krabice 6 lidí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden