Africký obohacovač řádil v německém supermarketu (video)
RSS

Africký obohacovač řádil v německém supermarketu (video)

A máme zde dalšího z předlouhé řady pravděpodobně psychicky nemocných jedinců, kteří obohacují Evropu. Německo je již na podobné zážitky zvyklé, nicméně původní obyvatelstvo si jistě podobné obohacování přeje, protože to dává najevo v každých dalších volbách..
Supermarket Lidl na August-Bebel-Straße ve Fürstenwalde se nachází hned vedle policejní stanice. Právě tam začal řádil mladý Afričan. Policie byla rychle na místě, ale dvacetiletému muži se přesto podařilo zničit polovinu prodejny.
Zaměstnanci a odvážní zákazníci se snažili muže uklidnit, ale nakonec byli bezmocní tváří v tvář vzteklému obohacovači. Vzpouru ukončila až policie. O několik dní dříve muž již podobně řádil v Beeskowě a Frankfurtu nad Odrou, ale soudce ho propustil. Nyní udeřil ve Fürstenwalde.
20letý muž byl vzat do policejní vazby. Jak to s ním bude pokračovat, je nyní v soudním rozhodnutí. Podle dosavadních zvyklostí je již však nejspíš opět na svobodě, aby mohl ve svém multikulturním obohacování pokračovat…

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Africký obohacovač řádil v německém supermarketu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden