Americké biolaboratoře údajně stále pracují na nebezpečných patogenech na Ukrajině
RSS

Americké biolaboratoře údajně stále pracují na nebezpečných patogenech na Ukrajině

Na úvod připomínám, že mainstream zpočátku tvrdil, že žádné biolaboratoře na Ukrajině USA nemají a tyto informace tak byly – jako vše co se systému nehodí do krámu – odvrženy jako dezinformace. Nicméně posléze při slyšení v Kongresu přiznala sama Nulandová , že tyto biolaboratoře financované Pentagonem tam skutečně existují.
Byla to právě ona, kdo měl na jejich provoz od roku 2013 dohlížet. O tom, že v tomto „podnikání“ jel také Hunter Biden , se ví zejména díky jeho „notebooku z pekla.“
Biologické výzkumné laboratoře financované USA pokračují v činnosti na Ukrajině navzdory oficiálním prohlášením, že byly deaktivovány, uvedlo v pátek ruské ministerstvo obrany.
Podle velitele ruských sil jaderné, biologické a chemické obrany generálporučíka Igora Kirillova získala Moskva dokumenty, které naznačují, že Kyjev pokračoval v koordinaci s Pentagonem ve vojenské biologické oblasti, včetně transferu patogenních biomateriálů. Kirillov poukázal na oficiální výzvu dodavatele Pentagonu CH2M-hill ukrajinským společnostem, které se účastní „programu boje proti obzvláště nebezpečným patogenům na Ukrajině.“
„Dokument informuje o biologickém programu Agentury pro snižování obranných hrozeb (DTRA) na Ukrajině a nastiňuje budoucí úkoly, jako je konsolidace sbírek nebezpečných patogenů a nasazení systémů pro řízení biologických rizik a monitorování epidemiologické situace,“ uvádí Russia Today .
Kirillov tvrdil, že v lednu 2023 vláda Ukrajiny zveřejnila nové požadavky na „evidenci, skladování, přepravu a likvidaci“ patogenů, které zahrnovaly pokyny pro mezinárodní leteckou přepravu látek s nejvyšší třídou nebezpečnosti. Poznamenal, že šablony přepravních dokladů uvedené v pokynech obsahují pouze příklady amerických laboratoří jako příjemců nebo odesílatelů nebezpečných biomateriálů.
Kirillov nazval práci amerických biolaboratoří na nebezpečných patogenech ve válečné zóně vrcholem bezohlednosti a kritizoval pokusy amerického farmaceutického průmyslu zajistit si neomezené zisky prováděním výzkumu řízené evoluce viru Covid-19, jak odhalil projekt Veritas.
Kirillov tvrdil, že hlavním cílem amerických biologických programů po celém světě je zavést globální biologickou kontrolu a degradací národních zdravotnických systémů jiných zemí podvracením ustanovení Úmluvy o biologických a toxinových zbraních (BTWC) svými vlastními pravidly, která byla vyvinuta, aby sloužila zájmům Washingtonu a jeho spojenců.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Americké biolaboratoře údajně stále pracují na nebezpečných patogenech na Ukrajině se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden