Německo: Za brutální ubodání lékaře si Somálec pobyl jen 4 roky na psychiatrii
RSS

Německo: Za brutální ubodání lékaře si Somálec pobyl jen 4 roky na psychiatrii

Také vás někdy napadá, jak dlouho asi pobývají ty desítky vrahů a teroristů v psychiatrických léčebnách, kam je v posledních letech v hojném počtu odesílá zejména německá justice?
To, že na psychiatrii končí většina muslimských vrahů a teroristů, je zejména v posledních asi 5 letech docela známým faktem. Tato praxe je již zcela obvyklá nejen v Německu, ale hojně se u vrahů z řad obohacovačů využívá například i ve Francii.
Nikdy se však poté, co je vraždící jedinec odeslán do psychiatrického sanatoria neuvádí, jak dlouhý pobyt tam má vyměřen či jak dlouho by měl pobývat na uzavřeném oddělení.
Nedávno se jeden takový vrah dostal víceméně na svobodu, neboť po 4 letech na uzavřeném psychiatrickém oddělení byl nyní převeden na oddělení, které není uzavřené a vrah se může volně pohybovat po městě. A podle všeho se dokonce jedná o jeho úplném propuštění na svobodu…
Somálský vetřelec, který brutálně zabil lékaře z Offenburgu, a proto je na psychiatrickém oddělení, vychází každý den ven. Nyní by mohlo následovat další uvolnění.
Brutální  útok nožem na 51letého lékaře a jeho asistenta v srpnu 2018 způsobil celonárodní hrůzu. Lékař podlehl vážným zraněním ve své praxi v Offenburgu, pobodaný asistent přežil vážné zranění. Tehdy 26letý Somálec, který vstoupil do Německa v listopadu 2015, byl odsouzen za vraždu.
Vrah lékaře však v březnu 2019 nešel do vězení, ale do uzavřené psychiatrické léčebny v Emmendingenu severně od Freiburgu im Breisgau.
Suleiman A. má nyní každý den tři hodiny volna a může se volně pohybovat po městečku s 30 000 obyvateli v Bádensku-Württembersku. Oznámilo to státní zastupitelství v Offenburgu. Vdova po lékaři tento krok ostře kritizuje.
„V dalším kroku by Somálec mohl dostat neomezené propuštění,“ pokračuje státní zastupitelství. Zda bude muž po plánovaném propuštění deportován, je však otázkou.
Pachatel již byl v době vraždy lékaře policii znám a podílel se na dvou střetech v ubytovně pro žadatele o azyl v Offenburgu. Proto musel krátce před vraždou lékaře strávit noc ve vazbě….
Pokud bude podobná délka „léčby“ uplatňována i u dalších desítek údajně psychicky nemocných vrahů, pak se v následujících letech mohou v Německu těšit na to, že se tito vrazi a teroristé budou opět pohybovat po celé zemi a vyhlížet si další oběti.
Je předem jasné, že v případě, že opět někoho zavraždí, by šlo o čin psychicky nemocného jedince. A vidina dalších 4 let v pohodlném psychiatrickém sanatoriu jistě většinu těchto vrahů od opakování dalších podobných činů neodradí…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Za brutální ubodání lékaře si Somálec pobyl jen 4 roky na psychiatrii se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden