Transgender pracovník denní péče obviněn ze sexuálního zneužívání dítěte
RSS

Transgender pracovník denní péče obviněn ze sexuálního zneužívání dítěte

Pětadvacetiletý muž s transgenderovou identitou byl obviněn ze sexuálního zneužití dítěte při práci v denním centru v Kentucky. (Foto: US Police / Reduxx)







„Pětadvacetiletý Maria Childers byl zaměstnán v Explore Learning Academy v Paducah v Kentucky, když mělo ke zneužití dojít loni v listopadu,“ uvádí Reduxx. „Policie se do případu zapojila v únoru letošního roku poté, co kentucké Oddělení pro komunitní služby (DCBS) obdrželo anonymní tip od člověka pracujícího uvnitř akademie.“



Childers údajně při výměně plenky dítěte pronesl nevhodné poznámky na adresu kojence a pokračoval v nevhodném dotýkání se dítěte.




Kanadská vláda poskytuje 1,7 milionu korun na změnu pohlaví
„Policista z Paducahu a pracovník DCBS se 8. února vydali do Explore Learning Academy a hovořili se svědkem, který potvrdil podrobnosti anonymního oznámení. Policie rovněž vyslechla ředitele akademie, který si byl podle všeho vědom Childersova chování k dítěti, ale za nevhodné komentáře vůči kojenci mu pouze udělil „zápis“,“ uvádí web s odvoláním na zpravodajskou stanici WPSD Local 6, která se ve svém zpravodajství zdržela toho, aby Childerse označila za muže.



Childers při policejním výslechu nejprve popřel, že by dítěti vyměnil plenku, ale později musel přiznat, že tak učinil, když mu byla předložena textová zpráva, kterou poslal ředitelce školky a která potvrzovala, že dítěti plenku vyměnil.



Podezřelý byl obviněn z pohlavního zneužití oběti mladší 12 let prvního stupně a v současné době je umístěn ve věznici okresu McCracken, kde je jeho pohlaví zaznamenáno jako mužské.




Papež František: Genderová ideologie je „jednou z nejnebezpečnějších“
Childersovi byla stanovena kauce ve výši 100 000 dolarů a 23. března by se měl dostavit k soudu.



Fotografie na Facebooku ukazují Childerse v modrých šatech Alenky v říši divů ve školní třídě. Na jedné z fotografií je vidět i dítě.



A transgender daycare worker is awaiting arraignment on charges of sexually abusing a baby while changing the infant's diaper. Maria Childers, 25, is being held on a $100,000 bond at the McCracken County Jail in Kentucky. https://t.co/hbmIZuy2ie — REDUXX (@ReduxxMag) March 11, 2023 Zdroj: reduxx.info




DeSantis odhalil šokující odstranění pornografických knih z floridských škol
Článek Transgender pracovník denní péče obviněn ze sexuálního zneužívání dítěte se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden