Podívejte se, jak dopadli Němci, kteří vyrazili autem z izraelské půjčovny na palestinské území (videa)
RSS

Podívejte se, jak dopadli Němci, kteří vyrazili autem z izraelské půjčovny na palestinské území (videa)

Podle informací  má jít v případě německých občanů o velké podporovatele Palestiny, kteří předpokládali, že budou přivítáni s otevřenou náručí.
Vyjádřit Palestincům jejich podporu se jim však poněkud nepovedlo, protože záhy přišlo drsné procitnutí. Nakonec měli štěstí, že to značnými šrámy odneslo jen auto z půjčovny. Pokud by Němci z auta vystoupili, zřejmě by podle všeho nedopadli o mnoho lépe…
18. března World Israel News informovaly o incidentu v Nábulusu. Dva němečtí turisté jeli do Šechemu (Nábulus) autem z  izraelské půjčovny, když na ně násilně zaútočila skupina Palestinců.
„Chtěli jsme si jen dát kávu,“ tvrdili turisté. Nábulus je součástí takzvaných autonomních palestinských území. V těchto oblastech je to jasné: Kdokoli židovského původu může být zavražděn. Naznačují to velké nápisy u vjezdu do palestinských oblastí.
Každý, kdo jde pěšky nebo jede autem do palestinských autonomních oblastí, je ve smrtelném nebezpečí, pokud je židovského vyznání. Je normální útočit tam na Židy smrtící silou. Naznačují to velké nápisy na hraničních přechodech:
„Izraelským občanům je vstup zakázán, ohrožení života a porušení izraelských zákonů.“

Důvodem, proč  Palestinci zaútočili na německé turisty, bylo to, že pronajaté vozidlo mělo izraelské poznávací značky. Z toho mohamedáni usoudili, že jsou Židé, a že mají právo je zabíjet.
Žádná mainstreamová média v Evropě o těchto podmínkách nepíší, takže Evropané, kteří tam cestují, nemají mnohdy ponětí, co je může čekat. Je ovšem s podivem, že nebyli předem upozorněni třeba v půjčovně, kde mohli tušit, že hovoří s neinformovanými cizinci.
Podle prohlášení na Twitteru byli němečtí turisté  velcí příznivci Palestinců, což byl zřejmě i samotný motiv jejich cesty.
Tváří v tvář realitě se báli o život. Němci se museli sami – na základě vlastních zkušeností – přesvědčit, že informace, které během svého života získávali z masmédií, mohly vést k jejich smrti. Nikdy dříve totiž o nebezpečí, které by je mohlo v podobné situaci potkat, neslyšeli…
 
 

حيييّ دينكممم رجال نابلس pic.twitter.com/N7sHwdvFTy
— Malak ???? (@malakash0ur) March 18, 2023

 

شبان يحطمون مركبة تحمل لوحات تسجيل "إسرائيلية" وسط #نابلس بعد الاشتباه بوجود مستوطنين بداخلها ووجود أعلام للاحتلال داخل المركبة. pic.twitter.com/N8dJVzwroJ
— وكالة شهاب للأنباء (@ShehabAgency) March 18, 2023


 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Podívejte se, jak dopadli Němci, kteří vyrazili autem z izraelské půjčovny na palestinské území (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden