Posilovač mRNA: „Efektivní metoda ke snížení světové populace“
RSS

Posilovač mRNA: „Efektivní metoda ke snížení světové populace“

V evropských zemích byla v posledním roce zaznamenána nejen vysoká nadúmrtnost, ale také rekordně nízká porodnost. Do značné míry je jistě na vině i podávání genových injekcí, což je patrné i z odtajněných dokumentů studií Pfizeru.
Menší počet spermií, přičemž většina z nich je nehybných a poškození vaječníků – to jsou jedny z mnoha vedlejších účinků genových injekcí. Schvalovací studie společnosti Pfizer již ukazují katastrofické účinky mRNA vakcíny zejména na plodnost.
Na jedné straně zveřejnění tzv. spisů Pfizeru, které bylo získáno u soudu v USA, šokujícím způsobem odhalilo, jak nebezpečné jsou preparáty mRNA proti Covid-19. Na druhou stranu také ukazují, že zatímco schvalovací studie probíhaly, společnost Pfizer si již byla dobře vědoma různých závažných vedlejších účinků a poškození ženské a mužské plodnosti.
To bylo ignorováno a záměrně zakrýváno.
Pfizer a americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) původně chtěly udržet data klíčové studie v tajnosti po dobu 75 let. Kvůli soudnímu sporu podle zákona o svobodě informací (FOIA) je nyní přibližně 300 000 stran publikováno po částech (o některých zajímavých odhaleních jste si mohli přečíst zde , zde , zde , zde nebo z de) .
V říjnu 2020 společnost Pfizer představila svá zjištění FDA. Mimo jiné obsahuje také seznam možných vedlejších účinků. Mezi vedlejšími účinky můžeme najít ledaco – od paralýzy nebo nekontrolovaných křečí přes autoimunitní onemocnění, zánět mozku a mrtvice až po zánět srdce nebo potrat.

Amy Kelly z týmu DailyClout vedeného Dr. Naomi Wolfovou informovala o případech poškození mužské plodnosti ve studii společnosti Pfizer. A také o tom, jak byly tyto skutečnosti  ignorovány. Například společnost Pfizer informovala o četných případech vedlejších účinků na  varlata v dokumentu získaném prostřednictvím žádosti o svobodu informací v Austrálii.
Dokument uvádí 338 různých typů „poruch reprodukčního systému a onemocnění prsu“, což samo o sobě vyvolává varovné signály, shrnuje Geoff Pain na Substacku .
Mezi tyto poruchy patří bolest varlat, otok, neplodnost, edém, cysty, abscesy, krvácení, abnormální analýza spermií nebo krvácení.
Společnost Pfizer hlásila abnormální spermie a snížený počet spermií  k 16. dubnu 2022.   Recenzovaná studie uvádí poškození způsobené očkováním Pfizer 3 měsíce po očkování u dárců spermatu. Horečka 38 °-39 °C stačí k vytvoření snížené velikosti hlavičky spermií, jak ukazuje jiná studie .
Společnost Pfizer také hlásila známé poškození, které může způsobit zničení spermií  útokem na antispermové protilátky . Vyléčení není možné. Poškození je trvalé!
Patolog profesor Arne Burkhardt identifikoval syntetický spike protein z injekcí mRNA pomocí specifického zbarvení varlat 28letého zesnulého muže. Spike protein měl nahromaděný ve všech orgánech. Nepochybně to přispívá k neplodnosti.
Ještě znepokojivější je možnost přepisu mRNA zpět do DNA,  zjistila další studie . To znamená, že genetická informace by mohla být také předávána další generaci. 
Studie zveřejněná na konci ledna shrnuje údaje o vedlejších účincích injekcí genetického inženýrství na mužskou plodnost. Pod názvem „Ovlivňují injekce RNA COVID-19 mužskou plodnost? Současná fakta a perspektivy“, Dr. Wener Bergholz a Dr. Klaus Steger publikovali svou analýzu.
Dospěli k závěru: „Pokud se ukáže, že RNA odvozená z vakcíny, která je přepsána do DNA, může být skutečně integrována do genomu zárodečné buňky, existuje také vysoká pravděpodobnost dědičnosti a produkce spike proteinů v potomstvu.“ 
Geoff Pain uzavírá ve svém článku na Substacku: „Pravidelné posilovací injekce mRNA budou účinnou metodou snižování světové populace snížením mužské plodnosti.“
A možná trvale a s nepředvídatelnými důsledky pro plodnost příští generace. Transhumanistům jako je myšlenkový vůdce WEF Juval Noah Harari, by se to mělo líbit. Podle něj jsou stejně na naší planetě miliardy zbytečných jedlíků…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Posilovač mRNA: „Efektivní metoda ke snížení světové populace“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden