Invaze zesiluje, za posledních 72 hodin dorazilo do Itálie 7 tisíc ilegálů z Afriky
RSS

Invaze zesiluje, za posledních 72 hodin dorazilo do Itálie 7 tisíc ilegálů z Afriky

Na Itálii názorně vidíme, jak vypadá politika Aspen institutu, jehož je Meloniová platnou členkou. Vláda, která působí v jihoevropské zemi již od podzimu, zaznamenává samé rekordy v počtu nově příchozích invazních jedinců. Přitom hlavním heslem Meloniové těsně před volbami bylo „blokáda přístavů.“
Jenže EU blokádu přístavů odmítá, proto ji odmítla i tato loutka Aspenu. Takových máme také u nás plný parlament a lid toto volí opakovaně.
Italové se tedy snad poučili a lze předpokládat, že v momentě, kdy to dojde i těm nejzaslepenějším, porostou preference jediné italské straně, která požaduje odchod z EU – tedy straně Italexit.
Jak aktuálně informují italská média, tak za posledních 24 hodin přistálo jen na Lampeduse více než 2000 muslimských vetřelců. Samozřejmě v drtivé většině mužů ve vojenském věku.
Nejde však o nijak výjimečný den, protože pokud by se počet invazistů sečetl za posledních 72 hodin, pak by číslo dosáhlo hrozivých 7000 , což už je jedno malé městečko.
A to není Lampedusa jediným místem, kde se přistává. Je pouze jediným místem, kde je většina přistání pečlivě zaznamenávána. Například lodě pašeráckých neziskovek jsou zpravidla odkazovány na jiné přístavy. Buď na jihoitalský přístav Bari nebo na některé severoitalské přístavy.
Současná italská vláda praktikuje totožnou politiku jako ta předchozí: invazní jedince rozváží po celé Itálii, odkud se většinou vydají obohacovat zbytek Evropy.
A nejde jen o migrační politiku, kde jde vláda proti vůli většiny občanů. Vláda Meloniové také neskonale podporuje Ukrajinu – včetně dodávky útočných zbraní –  a to i přesto, že podle průzkumů si většina Italů nepřeje zasílání zbraní do země.
Když byla vyzvána opozičním politikem z Hnutí 5 hvězd, aby vláda ukončila vyzbrojování Ukrajiny, odpověděla velmi hystericky (video italsky s anglickými titulky):

Meloniová řekla, že pokud poslanec skutečně chce mír, pak by o tom ve skutečnosti měl mluvit s Vladimirem Putinem. Řekla, že ji návrh překvapil, protože se rovnal souhlasu s invazí.
Podotkla, že pokud zastaví dodávání zbraní, tak to bude totéž, jako kdyby podporovali invazi.
Meloniová dodala: Podpora Ukrajiny neznamená, že nechce mír, ale je to trochu složitější než ruská mírová propaganda o míru.
Poté se zeptala opozice, zda si myslí, že by se Ukrajina měla vzdát určitých oblastí pro brzký mír.
„Myslíte si, že by měly být revidovány hranice Ukrajiny? Myslíte si, že by Moskva měla vrátit okupovaná území… nebo ne? To bych od vás ráda slyšela, pokud to myslíme vážně s tím, že mluvíme o míru. Jinak všechno, co dělají, je propaganda na úkor suverénního státu, svobodného lidu a mezinárodního práva, a to je nezodpovědné…..“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Invaze zesiluje, za posledních 72 hodin dorazilo do Itálie 7 tisíc ilegálů z Afriky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden