Hamburk: Naštvaný řidič kamionu kopl klimatického idiota (video)
RSS

Hamburk: Naštvaný řidič kamionu kopl klimatického idiota (video)

V Německu jsou blokády silnic takzvanými „klimatickými lepidly“ na každodenním pořádku.  Není divu že mnoho zejména profesionálních řidičů je naštvaných, neboť nejsou schopni si plnit svoje úkoly, když musí často hodiny čekat v zácpě na to, až se policie uráčí klimatické šílence odlepit a odvést.
Klimatičtí extremisté mají totiž plnou podporu systému a pokud proti nim některý naštvaný řidič zakročí, často je on sám potrestán, zatímco klimatické nálepky zůstávají bez účinného trestu.
Klimatičtí teroristé poslední generace včera ochromili dopravu v hamburském přístavu. To se nelíbilo řidiči náklaďáku – jednoho šmejda stáhl ze silnice a pořádně ho kopl do břicha. Mezitím scénu některý z klimatických extremistů natočil.
Co řidiče kamionu tak rozzlobilo, není z krátkého videoklipu, který samotní klimatičtí maniaci umístili na internet, jasné. Možná se bál, že přijde o práci, nebo doma čekala manželka a děti.
Klimatičtí teroristé při svých akcích opakovaně blokují dokonce i záchranná vozidla. Mladým klimatickým idiotům, kteří jsou štědře financovaní ze zahraničí, je jedno, zda lidé uvíznou na hodiny v zácpě a riskují tak práci nebo se nemohou uskutečnit důležité transporty. Protože „šetří“ klima.
Video ukazuje, jak řidič kamionu, který má na sobě modrou bundu, strhne klimatického teroristu ze silnice a odtáhne ho do křoví na kraji silnice. Zda mu také nadával, není jasné, alespoň ho pořádně nakopl do břicha.

In den Bauch getreten auf der Köhlbrandbrücke
Wir sind wieder im Hamburger Hafen und unterbrechen den Verkehr, damit die Regierung auf den Boden der Verfassung zurückkommt und unsere Lebensgrundlagen schützt. Dabei kam es zu dieser Szene: pic.twitter.com/2BUmgHMRsI
— Letzte Generation (@AufstandLastGen) March 25, 2023

Fotograf v černém, vybavený mnoha drahými fotoaparáty, se pak chtěl zezadu postavit řidiči kamionu. To mohlo ukazovat na členy Antify, kteří jsou obvykle podobně oblečení.
Když si fotograf uvědomil, že by mohl mít řidič převahu, raději vzal nohy na ramena. Pravděpodobně se mu podařilo uprchnout, jinak by klimatičtí extremisté jistě zdokumentovali a zveřejnili další násilnosti.





Akce klimatických teroristů jsou plánovány s vojenskou přesností. Kromě většinou duševně vyšinutých „greténů“, kteří jsou nalepeni na ulici, jsou vždy „náhodou“ přítomni různí civilisté s kamerami a vše natáčejí.
Politici, ale i justice, nedělají nic, aby tyto blokády zastavili. Na mnoha místech se zdá, že dokonce klimatické teroristy podporují. Na jednu stranu je jasné, že klimatičtí teroristé založili zločineckou organizaci k páchání zločinů – často své činy i oznamují.
Na druhou stranu je třeba se ptát, zda jsou psychicky zcela v pořádku, když se opakovaně lepí na ulici. V každém případě jde o nebezpečný, nedovolený zásah do silničního provozu.
Porušení zákona je to, k čemu chtějí klimatičtí šílenci lidi donutit, aby se pak mohli prezentovat jako oběti. Levicový systémový tisk na takové obrázky jen čeká, aby se mohl vysmívat občanům, kteří jsou těmito „lepidly“ blokováni.
Další scéna z Německa při jiné blokádě tento týden:

Wir sind die Natur, die sich wehrt, die Menschen, die keinen Bock mehr haben auf Niederknien vor dem Profit, den Milliardären, Lobbyisten und den Parteien, die ihre Werte verkaufen, aus Angst, „Mehrheiten zu verlieren”.
Wir haben den Verkehr unterbrochen in Lübeck und Mainz pic.twitter.com/kXiKuvbSk9
— Letzte Generation (@AufstandLastGen) March 23, 2023

 





Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Hamburk: Naštvaný řidič kamionu kopl klimatického idiota (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden