Novináři jsou školeni a placeni, aby vždy lhali. Jsou podpláceni, aby zrazovali lidi
RSS

Novináři jsou školeni a placeni, aby vždy lhali. Jsou podpláceni, aby zrazovali lidi

NESPOKOJENY
Není správné, co jsem dělal v minulosti. Manipuloval jsem s lidmi, dělal propagandu proti Rusku. Už toho mám dost. Není správné co moji kolegové dál dělají, protože jsou podplacení, aby zrazovali lidi. Válka nikdy nepřijde sama od sebe. Vždy jsou za tím lidé, kteří válku prosazují. A to nejsou jen politici. Tohle se týká i novinářů.  V minulosti jsme zradili naše čtenáře, jen abychom prosadili válku . Žijeme v banánové republice a ne v demokratické zemi, kde máme svobodu tisku, kde máme lidská práva.
Udo Ulfkotte , redaktor jednoho z největších evropských deníků Frankfunkter Allgemeine Zeitung, popisuje roli médií a novinářů nejen v současném válečném konfliktu.
Autentické výpovědi zasvěcených novinářů či uniklá videa  odhalující nechutnou manipulaci médií a politiků  mnohdy s úsměvem na rtech. Při vší úctě k poctivým novinářům, bohužel média obecně jsou jen nástrojem cílené propagandy k manipulaci s myslí a emocemi lidí. Video z dílny Stopworldcontrol, které probudí posledního spáče.
Téměř každá válka, která se udála za posledních 50 let, byla výsledkem mediálních lží . Média to mohla zastavit, kdyby pátrala dostatečně hluboko a kdyby nepřetiskovala vládní propagandu, mohli to zastavit. Ale co to znamená? V podstatě to znamená, že populace nemá ráda války a  obyvatelstvo musí být oklamáno, aby šlo do války . Takže pokud máme dobré mediální prostředí, pak budeme mít také mírové prostředí. Našim nepřítelem číslo jedna je nevědomost, říká  Julian Assange , zakladatel serveru WikiLeaks.
Skutečně jsem toho názoru, že média jsou obecně tak špatná, že se musíme ptát, zda by světu nebylo lépe bez nich . Drtivá většina z nich zkresluje to, jak svět ve skutečnosti vypadá.

Zločiny médií odhaleny
The post Novináři jsou školeni a placeni, aby vždy lhali. Jsou podpláceni, aby zrazovali lidi first appeared on .


Nejčtenější za týden