V Düsseldorfu v rámci podpory multikulti označili ulici arabským nápisem, v noci jej odpůrci islamizace přelepili
RSS

V Düsseldorfu v rámci podpory multikulti označili ulici arabským nápisem, v noci jej odpůrci islamizace přelepili

V multikulturním zeleném Düsseldorfu byla nedávno na jednu z ulic instalována značka s arabským názvem ulice. Jde o projekt, v němž mají být postupně názvy ulic označeny v jazycích tamních obyvatel s odkazem na multikulturní společnost.
Po první japonské značce přibyla druhá, arabská, přičemž další se údajně připravují. Arabská ulice se má navíc nacházet v místech, kde žije nemalá arabská komunita, volba ulice pro podobnou úpravu tak rozhodně nebyla náhodnou.
Arabská značka byla instalována s velkou podporou tamní muslimské komunity  a za potlesku Zelených, jejichž zásadním cílem je výměna obyvatel Evropy.
Arabský nápis logicky „vytočil“ mnoho odpůrců islamizace země a reakce na sebe nedala dlouho čekat…

Arabská značka ulice v Düsseldorfu byla přelepena včera večer s poctou franskému šlechtici Karlu Martellovi, který se stal známým jako hrdina v bitvě u Poitiers (viz titulní obrázek).
Muslimové byli jeho vítězstvím od Franské říše odraženi a později museli ustoupit přes Pyreneje.
Před dobrým týdnem byla na Ellerstraße v Düsseldorfu-Oberbilku instalována značka v arabštině. Zatímco muslimové a Zelení jásali,  hněv mezi obyvatelstvem byl velký.
Včera večer byl nápis na ulici přelepen a  opatřen údajně „rasistickými“ hesly.
Jásot Zelených a islámských sdružení se změnil ve značný hněv a například dva radní za Zelené Samy Charchira a Hakim El Ghazali údajně reagovali zděšeně.
Charchira a Ghazali předpokládají, že za akci je zodpovědná skupina Revolte Rheinland. Skupina se již předtím nepřímo zavázala k akci.
Místo arabských znaků můžete nyní vidět rytíře na koni, což má být Martell, po kterém je nyní ulice pojmenována. Vyháněné osoby mají představovat muslimy, které rytíř vyhnal z Evropy.
Vysvětlující lepenková tabule obhajuje pokračující existenci křesťanského Západu a konec islámského zabírání půdy v Evropě.
Karel Martel je považován za ozdobu franské šlechty a za jednoho z hrdinů v boji proti islamizaci Západu díky svému vítězství nad Araby v bitvě u Poitiers v roce 732.
Mluvčí düsseldorfské policie –  podle Rheinische Post – ráno řekla, že o incidentu ještě neví. Chtěli ověřit, zda již byla podána obžaloba.
Mezitím již zastánci multikulti a islamizace nápaditou úpravu značek poničili s odkazem na to, že šlo o dílo „ultrapravice.“
AfD Düsseldorf byla akcí ohromena: „Kreativní forma protestu proti falešnému multikulturnímu porozumění ve smyslu absurdních gest podřízenosti se nyní konala také v Ellerstraße v Düsseldorfu. Symbolická politika založená na pouličních značkách je někdy osvěžujícím způsobem odlišná.“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek V Düsseldorfu v rámci podpory multikulti označili ulici arabským nápisem, v noci jej odpůrci islamizace přelepili se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden