Fotbalisté stále kolabují, dostávají infarkty a dokonce umírají přímo na hřišti
RSS

Fotbalisté stále kolabují, dostávají infarkty a dokonce umírají přímo na hřišti

V uplynulém týdnu zkolabovali na hřišti dva významní hráči fotbalu (pro Američany fotbalu) a pokračuje tak trend, který se zřejmě stal normou. (Foto: Twitter)







Minulou středu při pohárovém utkání náhle onemocněl 28letý brazilský hráč Zé Carlos z klubu Ferroviário.




Fotbalový klub zveřejnil fotografii „povedené“  rekonstrukce zázemí
Footballer Ze Carlos of Ferroviário suffered a shock "sudden illness" in the game, fell to the ground. https://t.co/8QEQrUE26b pic.twitter.com/zrZesLoCNF — Hello Dave (@David83823494) March 25, 2023 Podle zpráv byl v průběhu zápasu ošetřován a na krátkou dobu se vrátil na hřiště, poté byl vystřídán a následně zkolaboval a byl odvezen sanitkou do nemocnice.




Během 48 hodin zemřel náhle druhý novinář v Kataru
Hráč byl naštěstí později z nemocnice propuštěn a zotavuje se.



Dragisa Gudelj collapsed on the pitch today in the 11th minute of the first half, and was taken by ambulance after collapsing in Córdoba. The game was suspended shortly after. pic.twitter.com/UkJLh01pAL — COVID VACCINE INJURIES .COM (@Storiesofinjury) March 26, 2023
Nejslavnější rumunský fotbalový tým vyhlásil zákaz očkování hráčů
Při dalším incidentu ve Španělsku zkolaboval na hřišti pětadvacetiletý srbský obránce Dragiša Gudelj a utrpěl zástavu srdce.



Zprávy uvádějí, že lékaři na hřišti prováděli resuscitaci a Gudelje oživovali. Ošetřovali ho sedm minut, než ho převezli do nemocnice.




Známá herečka Sharon Stone popsala náhlá úmrtí ve své rodině
Dragisa Gudelj (brother of Serbia star Nemanja) collapsed on the pitch for Cordoba against Ferrol as the match was abandoned. While being stretchered off the pitch, he woke up and appeared to ask to carry on playing. pic.twitter.com/2advKzkqxr — Sam Street (@samstreetwrites) March 25, 2023 Ostatní hráči zůstali v šoku a někteří se rozplakali. Zápas byl po incidentu přerušen.




Floridský lékař varuje, že počet hlášení život ohrožující vzrostl o 4400 %
Zprávy uvádějí, že když se Gudelj probral z bezvědomí, chtěl v zápase pokračovat.



Hráč je nyní „stabilizovaný“, ale v nemocnici je pod „přísným dohledem“.




Známý herec Lance Reddick zemřel náhle ve věku 60 let
pic.twitter.com/uX0gd3WZ70 — Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj) March 26, 2023 Gudeljův bratr, který rovněž hraje ve Španělsku, zaslal aktuální zprávu, v níž poznamenal: „Život mého bratra, (jeho srdce) stále bije, díky lékařské službě Cordoba CF.“




Otec popsal, co nastalo po smrti svého syna, který si dal vakcínu
Kromě těchto dvou událostí neměl začátkem tohoto měsíce takové štěstí ani obránce Pobřeží slonoviny v týmu RC Abidjan Moustapha Sylla, který bohužel zemřel poté, co zkolaboval během ligového utkání.



Bylo mu pouhých 21 let.




Německý ministr zdravotnictví: Covid vakcíny mohou způsobit „trvalé postižení“
V Řecku minulý měsíc náhle zkolaboval bez jakéhokoli kontaktu s jiným fotbalistou dvacetiletý hráč z Karditsy a později v nemocnici zemřel .



Neustálý nárůst počtu hráčů, kteří mají problémy se srdcem, bolesti na hrudi a v nejhorším případě zkolabují a zemřou , vedl mnohé k výzvě, aby se vyšetřilo, co je příčinou zjevného nárůstu takových incidentů.



Zdroj: summit.news




35letý trojnásobný olympijský vítěz nečekaně zemřel
Článek Fotbalisté stále kolabují, dostávají infarkty a dokonce umírají přímo na hřišti se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden