VIDEO: Na ruské televizi zazněla výzva k varovnému raketovému úderu na Bratislavu za porušení mezinárodní smlouvy a za dodávku stíhaček MiG-29 na Ukrajinu! Ministr zahraničí Sergej Lavrov informoval novináře, že mír na Ukrajině je v nedohlednu, protože ko
RSS

VIDEO: Na ruské televizi zazněla výzva k varovnému raketovému úderu na Bratislavu za porušení mezinárodní smlouvy a za dodávku stíhaček MiG-29 na Ukrajinu! Ministr zahraničí Sergej Lavrov informoval novináře, že mír na Ukrajině je v nedohlednu, protože ko

VIDEO: Na ruské televizi zazněla výzva k varovnému raketovému úderu na Bratislavu za porušení mezinárodní smlouvy a za dodávku stíhaček MiG-29 na Ukrajinu! Ministr zahraničí Sergej Lavrov informoval novináře, že mír na Ukrajině je v nedohlednu, protože kolektivní Západ nechce válku na Ukrajině ukončit! Konec světového řádu Pax Americana byl zahájen a pouze válka na Ukrajině může oddálit definitivní konec unipolárního světového řízení po rozpadu Sovětského svazu!
Již minulý pátek v pořadu ruské televize NTV zazněl od moderátora Romana Babajana výrok, který by měli vzít na vědomí především členové slovenské vlády Eduarda Hegera. Moderátor uvedl výsledky průzkumu, podle kterých 90% respondentů navrhuje, aby Rusko namířilo na Londýn své strategické rakety za to, že Velká Británie chce Ukrajině dodávat munici s ochuzeným uranem. Průzkum televize poměrně věrně reflektuje odhodlání ruské veřejnosti otevřít konflikt s kolektivním Západem do plně rozvinuté III. světové války. Moderátor ale vzápětí dodal, že existuje řada ruských studií a názorů odborníků, že kdyby Rusko vystřelilo jednu konvenční raketu proti členské zemi NATO jako varování, že by to vedlo ke změně politiky vlády dané země a přestala by tak lehkovážně vyzbrojovat Ukrajinu.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2cw95o","div":"rumble_v2cw95o"});
Těch studií je hned několik a nejsou jen z dílny ruských plánovačů, podobné studie existují i v rámci NATO, kdy USA jako varování vystřelují rakety s plochou dráhu letu proti různým zemím, na zastrašení místních vlád. Naposledy to udělal Donald Trump, když krátce po své inauguraci v roce 2017 nařídil raketové údery na Sýrii jako varování vládě Bašára Asada. Co je ale dovoleno Američanům v Sýrii, to není dovoleno Rusům v Evropě.
Moderátor totiž navrhl, že kdyby Rusko vystřelilo konvenční raketu do centra Bratislavy , kde sídlí vláda a slovenský premiér, případně do centra Rigy, Varšavy a dalších zemí, které posílají Ukrajině zbraně, donutilo by to ty vlády myslet jinak. Teoreticky ano. Raketový úder do centra Bratislavy, na náměstí, kde stojí české a americké velvyslanectví vedle sebe, a kde o kousek dál je prezidentský palác paní Zuzany, by měl na slovenskou veřejnost obrovský katalyzační dopad.
Vystřelená ruská raketa do centra Bratislavy má změnit myšlení Hegerovy vlády, zaznělo na ruské televizi
Část slovenské a pro-mírové opozice by vyšla do ulic a pokusila by se svrhnout Hegerovu vládu z důvodu obvinění, že Hegerova politika právě zatáhla Slovensko do situace, kdy na hlavní město dopadají už ruské rakety. Nepokoje a protesty proti pokračování dodávek zbraní na Ukrajinu by se zesílily a země by byla politicky paralyzována. Jenže stejný katalyzační proces by se odehrál i na straně neoliberálů na Slovensku, kteří by v takovém útoku viděli fantastickou příležitost k vyhlášení válečného stavu , k mobilizaci lidí a zejména k válečné internaci podezřelých osob, které by byly ad-hoc obviněny ze spolupráce s Ruskem.
Výsledek průzkumu ruské televize NTV Velmi reálně by se to stalo záminkou pro vstup vojsk NATO na Ukrajinu, v zájmu obrany NATO, na které právě bylo zaútočeno raketou. Otázkou by tedy bylo, jestli by po takovém úderu převážily protesty v ulicích proti vyzbrojování Ukrajiny, anebo by převážila moc a síla režimu a policejní kordony. Každopádně je vidět, že na ruských médiích se už operuje s naprosto reálnými a adresnými variantami odezev proti zemím, které vyzbrojují Ukrajinu a namísto snahy o mírové vyřešení konfliktu na Ukrajině, který tam vypukl již v zimě roku 2014, se dočkáváme masivní eskalace a výhrůžek, protože nic jiného vlastně ani nepřipadá v úvahu. Kolektivní Západ má vroucí přání války, a to je stav duševně choré osoby, která tak moc touží po vlastní sebevraždě, že prostě k tomu jednoho dne dojde.
VIDEO: Mír je v nedohlednu, kolektivní Západ si nepřeje konec této války na Ukrajině
Úplně stejně je na tom kolektivní Západ. Ta snaha o válku s Ruskem jednoho dne v té proxy podobě ukrajinské armády skončí a nadejde okamžik vstupu vojsk NATO na Ukrajinu, pod nějakou záminkou, která se prostě vymyslí a předloží se veřejnosti a médiím, která spustí masivní propagandu na podporu vstupu do války na Ukrajině. Přesně o tomto hovořil i ministr zahraničí Sergej Lavrov, který novinářům odpověděl, že mír v současné době nepřichází v úvahu, protože kolektivní Západ si nepřeje ukončení této války na Ukrajině a americký protějšek Antony Blinken dokonce před několika dny prohlásil, že mír na Ukrajině nelze připustit, protože by to vyhovovalo Rusku.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2cw9g8","div":"rumble_v2cw9g8"});
A tím je to de facto dané, že Slováci, Češi i Poláci se musí připravit na eventualitu, že se to našim šíleným politikům nakonec opravdu povede a zatáhnou nás do války proti Rusku a nařídí mobilizaci. Většina lidí bude mobilizační vyhláškou zaskočena, překvapena, přijde to naráz a najednou. Premiéři ČR a SK vystoupí v televizích a oznámí mobilizaci poté, co ruská raketa dopadne na nějaký objekt nebo město v členské zemi NATO. V té chvíli již budou uzavřeny státní hranice, aby nikdo nemohl ujet do ciziny.
Vlastně to ani nebude potřeba, protože mobilizaci vyhlásí většina evropských zemí. Rusko může v nějaké chvíli opravdu jednat zkratovitě a trefí raketou něco, co bude na území NATO, a v tom okamžiku to začne. A i když netrefí, země NATO si najdou záminku, jak poslat své vojáky na Ukrajinu, kde se střetnou s ruskými jednotkami. Prašť jako uhoď, vyjde to nastejno.
Demilitarizace zemí NATO běží naplno, dobrovolně vyprazdňují sklady a odevzdávají všechno ke sešrotování na Ukrajinu
Dodávka stíhaček MiG-29 v rozporu s mezinárodní smlouvu podepsanou mezi Slovenskem a Ruskem v roce 1997 o používání sovětské vojenské techniky na Slovensku, kde je sjednaný výslovný zákaz prodeje či darování sovětských zbraní třetí straně bez souhlasu ruského výrobce, pouze ukazuje tu zkázu a destrukci mezinárodního práva a dohod. Hegerova vláda musela o té smlouvě vědět, musela i vědět, že vláda v demisi potřebuje souhlas parlamentu k odevzdání zbraní třetí zemi, ve které probíhá válečný konflikt , jenže problém je v tom, že Hegerova vláda má za sebou americké velvyslanectví v Bratislavě a potažmo americké ministerstvo zahraničí, tedy velkého Bratra, který těmto slovenským politikům garantuje nedotknutelnost.



#td_uid_1_64262ee1f04ac .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://aeronet.news/wp-content/uploads/DohodaRUSK1-100x65.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_64262ee1f04ac .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://aeronet.news/wp-content/uploads/DohodaRUSK2-100x65.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_64262ee1f04ac .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://aeronet.news/wp-content/uploads/DohodaRUSK3-100x65.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_64262ee1f04ac .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://aeronet.news/wp-content/uploads/DohodaRUSK4-100x65.jpg) 0 0 no-repeat;
}



Smlouva mezi SR a RF o používání ruských zbraní


1 of 4























































Výsledkem tak jsou procesy demilitarizace Slovenska, což je neuvěřitelný paradox, protože demilitarizaci si za úkol stanovila Moskva na Ukrajině, ale že bude probíhat demilitarizace zemí NATO, a navíc dobrovolně, to nikdo nečekal. Kdyby teď Rusové na tu Bratislavu vystřelili raketu, doletěla by do svého cíle, protože slovenská PVO je demilitarizována. Všechno bylo odevzdáno na Ukrajinu a Patrioty neumí ruské Kalibry zachytit, protože létají moc nízko. To je známý nedostatek PVO Patriot, který okusila na vlastní kůži Saúdská Arábie po útok povstalců z Jemenu na těžební rafinérii Aramco v září roku 2019. Systémy Patriot se neaktivovaly, protože drony s náložemi letěly příliš nízko.
Svět se rozdělí na sféry vlivu mezi Londýnské a Moskevské kanceláře
Až dosud byla světová moc určována tzv. trans-atlantickými silami ovládanými Londýnskými kancelářemi a americkým vojensko-průmyslovým komplexem. Toto uspořádání světa ale končí a bude vytvořené euro-asijské mocenské řízení, které se bude rozkládat mezi Moskevskými kancelářemi (Chasidská Rus) a Pekingem pod kontrolou komunistické strany. Ruští Židé a čínští komunisté budou ovládat nový světový řád. Ten starý ovládají sionističtí židé z Londýna a kapitalisté z Washingtonu. A to je co? To je válečný střet mezi ž a Ž s výsledkem, kdy nový světový řád bude určován halachisty, zatímco poražený Západ si bude lízat rány a sionističtí v krizovém režimu řízení utáhnou goyim šrouby v zemích kolektivního Západu. Tak jest dáno.
Ruský prezident Vladimir Putin při návštěvě Židovského muzea a Centra tolerance v Moskvě s předsedou Federace židovských organizací Ruska Alexandrem Borodou (vpravo) a vrchním ruským rabínem Berelem Lazarem (vlevo), dne 19. února 2013. To utažení již pociťujeme. Utažení šroubů svobody slova, svobody pohybu, inflace nám ničí životní úspory, vysoké ceny likvidují komfort života, omezuje se spotřeba všeho, energií, paliv, potravin. Krize je tady, zatímco euro-asijský systém poroste k prosperitě a konjunktuře. Sankce na Rusko nezabraly, jenže zabraly na západní země, které je na Rusko uvalily. Je to důkaz a důsledek zániku moci trans-atlantických elit. Čím déle válka bude pokračovat, tím více bude kolektivní Západ chudnout a slábnout. V určitém pohledu je tohle skutečný důvod té války na Ukrajině. Je to katalyzační střet Londýnských a Moskevských kanceláří o podobu světového řízení nad tímto světem. Bratislava i Washington v těchto plánech hrají jen zástupné role kanceláří z Londýna.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 9. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  75%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá 1 den . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden