Kanada: Vzpěrač se prohlásil za ženu a trhl rekord v ženské kategorii (video)
RSS

Kanada: Vzpěrač se prohlásil za ženu a trhl rekord v ženské kategorii (video)

V „pokrokových“ zemích v čele s USA a Kanadou se stačí prohlásit za jakékoli pohlaví a pak vás za dané pohlaví musí podle zákonů považovat celá společnost. Tento „genderový mor“ se již dostává do Evropy a v současné době  tyto zákony platí také například v Německu, Skotsku, Španělsku, Francii, Švýcarsku a některých dalších zemích.
Díky tomuto zákonu je postupně zcela degradován ženský sport, neboť i většina sportovních asociací a klubů v LGBTQI vstřícných zemích povoluje účast mužů, kteří se prohlásí za ženy, v ženských sportech.
V poslední době tak můžeme ve sportovních utkáních žen vidět stále bizarnější výjevy jako je například vousáč z titulního obrázku, který se rozhodl poukázat na šílenosti dnešní doby, když se prohlásil za ženu a posléze hravě překonal dosavadní ženský rekord.
V jeho případě tedy nešlo ani tak o snahu nasbírat medaile jako žena, protože v mužské kategorii by neměl šanci, ale chtěl především poukázat na zvrácenost jakou jsou muži v ženských sportech…
Muži vstupují do ženských sportů a lámou rekordy, zatímco ženy jsou odsouvány na vedlejší kolej. Jeden muž toho měl dost a udělal, co mohl, aby poukázal na absurditu mužů v ženských sportech.
Kanadský trenér vzpírání Avi Silverberg vstoupil do ženského týmu v Albertě a překonal rekord. Tvrdil, že je žena a vyhrál trofej.
Avi Silverberg, který se identifikoval jako žena a vstoupil do Heroes Classic v Lethbridge v Albertě. Silverberg pokračoval ve zvedání téměř 370 liber, čímž rozbil stávající ženský rekord Alberty 275 liber:

Team Canada powerlifting coach, Avi Silverberg just broke the Alberta WOMEN's bench press record in the 84+ kg category at the "Heroes Classic."
Former record holder, trans-identifying male, Anne Andres had a front row view as Silverberg mocked the discriminatory CPU policy… pic.twitter.com/ajhUJPB4gc
— ICONS Women (@icons_women) March 27, 2023

Již dříve se v tomto sportu objevil jiný muž, který překonal nejeden rekord. V publiku se tehdy objevily ženy, které proti těmto praktikám protestovaly. V Kanadě však mají smůlu, protože zákon je k různým LGBTQI až přespříliš vstřícný:

Police called on 19 women @ICFSport in Vancouver by Canadian Powerlifting Union Pres. Shane Martin
Women dressed in black to “mourn women’s sports” with “XY≠XX” stickers cheered female lifters forced to compete at CAN Nationals against trans identifying male, Anne Andres. pic.twitter.com/ddh1rIudDA
— ICONS Women (@icons_women) February 17, 2023

Degradace ženského sportu tedy pokračuje a zatímco na mezinárodních soutěžích v atletice byli aktuálně muži v ženských sportech zakázáni, tak pro Olympiádu v Paříži se s nimi prozatím počítá. A akceptují je i mnohé jiné sportovní akce, zejména na lokálních úrovních, vždy záleží jen na tom, jaký je názor daného pořadatele či asociace konkrétního sportu.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Kanada: Vzpěrač se prohlásil za ženu a trhl rekord v ženské kategorii (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden