Močení na bezdomovce, zapálení vlasů ženě v tramvaji – Afričané obohacují Německo (video)
RSS

Močení na bezdomovce, zapálení vlasů ženě v tramvaji – Afričané obohacují Německo (video)

V poslední době se objevuje stále více různých zpráv a videí, které nám názorně ukazují jak je Německo obohacováno. Asi jen málokdo ví, že dnes jde o nejvíce obohacovanou evropskou zemi, která dokonce již svým vítačstvím předčila i Švédsko.
Skutečné počty jedinců obohacujících etnik lze jen velmi těžko odhadnout a to hned z několika důvodů. Jednak je Německo velmi „rozdávačné“ co se občanství týká, takže mnozí z těchto obohacovačů jsou již „Němci“ a druhým zásadním důvodem je i fakt, že je v zemi stále víc ilegálů, kteří jsou mimo systém.
Ti sice nevysávají sociální dávky, ale nejsou v žádných statistikách, takže to je asi stejné jako kdyby vůbec neexistovali. Zemi však přesto obohacují.
Tito ilegálové se zpravidla živí kriminální činností, zejména prodejem drog, což je ostatně nejčastější výdělečná činnost muslimů v rámci většiny evropských obohacovaných zemí.
V posledních dnech se objevují  informace o incidentech z různých částí sousední země. Předpokládám, že je jen otázkou času, než se začne přebytek obohacení přesunovat na vždy oddané protektoráty…
První případ je z Düsseldorfu, kde obohacoval Nigerijec…
Byl to ponižující čin: mladý muž nigerijského původu se vyčůral na několik bezdomovců. Když se oběť bránila lahví od piva, migrant vytáhl pistoli. Později také zaútočil na policii.
Včera v 1 hodinu ráno došlo v Düsseldorfu k útoku na bezdomovce. Podezřelý byl se dvěma společníky poblíž hlavního vlakového nádraží, když prošel kolem skupiny bezdomovců. Jeden z bezdomovců údajně oslovil muže, který má německé i nigerijské občanství. Nigerijec pak začal močit na několik lidí, což si natáčel na mobil.
Jeden z bezdomovců nakonec muže napadl  lahví od piva. Pak obohacovač vytáhl střelnou zbraň, kterou jim pohrozil. Záhy uprchl spolu se svými dvěma společníky. Policie zahájila pátrání a krátce nato trojici zatkla.
18letý Nigerijec, který žije v Hamburku, musel přijít vypovídat na policejní stanici. Tam policisty urážel, vyhrožoval jim a fyzicky je napadal. Podle policejního mluvčího ho museli policisté srazit na zem.
Při domovní prohlídce bylo zjištěno, že měl u sebe střelnou zbraň. Jeho mobilní telefon byl zabaven a video zajištěno, vyšetřování pokračuje.
Na druhý případ afrického obohacení se podíváme do Rostocku. V tomto případě však zřejmě vyvázne obohacovač bez trestu, neboť pátrání po neznámém černochovi zatím nikam nevedlo…
Ve čtvrti Evershagen v Rostocku seděla 18. ledna 2023 v tramvajové lince 2 ve směru „Südblick“ žena (26). Kolem 19:25 se stalo neuvěřitelné: Muž sedící za ní jí držel zapalovač u vlasů, které se jí pokusil zapálit!
„Poté, co si mladá prodavačka všimla malého oblaku kouře a zápachu spáleniny na hlavě, vyskočila a opustila vlak na zastávce Ehm-Welk-Straße,“ uvedla tehdy policie.
Vlasy jí muž úmyslně spálil. Je těžké si představit, co by se stalo, kdyby žena použila například lak na vlasy nebo něco podobného. Něco takového mohlo působit jako akcelerant.
Policie okamžitě zahájila pátrání po neznámém muži. Podle oběti to byl Afričan ve věku 25 až 40 let a výšce 1,70 až 1,80 metru. Černoch s třídenním plnovousem měl v době činu na sobě široké tmavé kalhoty a žlutooranžovou mikinu.
Zda se ho někdy podaří chytit, je nyní více než sporné. Policie zajistila špatné videozáznamy! „Došlo k záměně tramvají,“ říká policejní mluvčí Martin Ahrens. Oběť bohužel při prvním výslechu udělala chybu.
V době, kdy byla konečně identifikována správná tramvaj, ve které byl  útok spáchán, bylo již příliš pozdě. Videozáznamy vlaků jsou po 24 hodinách smazány.
Policejní mluvčí Ahrens: „Policejní vyšetřovací opatření byla vyčerpána. Nyní jsme případ předali státnímu zastupitelství k dalšímu rozhodnutí.“
Případ bude pravděpodobně v blízké budoucnosti uzavřen.
A nakonec si ukážeme jedno obohacující video, které natočil člen AfD. Ten je zároveň komentátorem a aktérem celé scény s obohacujícím párem z Afriky:

Video ukazuje poslance AfD Ralfa Stadlera a černého muže s ženou (zřejmě jde o Somálce). Oba stojí ve dveřích vlaku ve stanici Moosburg nedaleko Freisingu a brání vlaku v pokračování v cestě.
Stadler  řekl, že průvodčí se snažil uvolnit dveře, on sám pak zasáhl a vytlačil muže ze dveří vlaku na nástupiště. Vlak musel v úterý odpoledne stát ve stanici kvůli dvojici osm minut. Žena také byla nakonec vytlačena ven.
Stadler říká, že chtěl ukázat občanskou odvahu a podpořit průvodčího, který byl podle Stadlerových prohlášení situací zjevně ohromen. Došlo ke sporu o sedadla muže a ženy v kupé první třídy, neboť pár neměl jízdenky. Všichni ostatní cestující ve vlaku podle politika nic neudělali.
K tomu jen dodávám, že se samozřejmě ostatní cestující báli, že by mohli být obviněná z rasismu a xenofobie, za což dnes může být horší trest než za vraždu, za kterou se muslimové dostávají jen na relativně krátkou dobu na psychiatrii.
Poslanec byl samozřejmě nakonec také podobně nařčen, když předsedkyně spolkového sněmu prohlásila,  že „poslanec parlamentu by měl být vzorem, nesmí nazývat lidi „smečkou“, podněcovat proti migrantům a páchat násilí…..“
Zdá se tedy, že tento případ bude mít ještě další politickou dohru…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Močení na bezdomovce, zapálení vlasů ženě v tramvaji – Afričané obohacují Německo (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden