Dr Mike Yeadon: „Proč si myslím, že nikdy neexistoval virus Covid“
RSS

Dr Mike Yeadon: „Proč si myslím, že nikdy neexistoval virus Covid“

Mike Yeadon se v poslední době mnohdy velmi ostře vyhrazuje vůči všem, kdo po celém světě vedli covidový teror, zaváděli nesmyslná – či spíše ničivá – opatření a vnucovali lidem škodlivé genové injekce, o jejichž neblahých účincích moc dobře věděli.
Nyní se Mike Yeadon zamýšlí coby odborník nad samotnou existencí Covidu…
Stále více mě frustruje způsob, jakým je vedena debata o původu údajně nového viru SARS-CoV-2, a už nevěřím, že kdy koloval a způsobil hromadná onemocnění a smrt. Je znepokojivé, že téměř nikdo o této možnosti neuvažuje, přestože molekulární biologie je nejjednodušší disciplína, kterou lze podvádět. 
Je to proto, že je to počítačový imperativ a sekvenování vyžaduje složité algoritmy a – nezbytné – předpoklady. Pokud změníte algoritmy a předpoklady, můžete výrazně zkreslit závěry.
To vyvolává otázku, proč je kolem Fauciho, Wuhanu a možného úniku z laboratoře tolik mediálního humbuku. Ostatně „pachatelé“ mají nad médii velkou kontrolu. V současnosti neexistuje nezávislá žurnalistika. Není to tak, že by potřebovali dělat ostudu establishmentu. Přičítám čtenářům, že se tak rozhodli.
Koho tedy myslím „oni“ a „pachatelé“? O tuto pozici soutěží řada kandidátů se svými komplici z farmaceutického průmyslu, z nichž několik je uvedeno ve vynikající pětidílné sérii Pauly Jardine pro TCW, Anatomie zlověstného projektu Covid. Na vrcholu seznamu je všemocné Světové ekonomické fórum (WEF) a jeho mnoho politických pomocníků, včetně Justina Trudeaua a Jacindy Ardernové.
To ale neodpovídá na otázku, proč se zaměřují na genezi viru. Podle mého názoru dělají vše, co mohou, aby se ujistili, že tuto událost uvidíte přesně tak, jak chtějí, aby byla. Totiž, že se objevil nový typ viru.
Nejsem jediný, kdo tomu věřil, když „pandemie“ začala, ale postupem času jsem viděl dostatek důkazů, abych o této představě silně pochyboval. Také jsem se v rámci globálního převratu vžil do kůže těch nejvyšších tajných pachatelů. V otázkách a odpovědích by se dozvěděli, že účinek uvolněného nového patogenu nelze přesně předpovědět. 
Mohl by rychle zmizet. Nebo by se mohl ukázat mnohem smrtelnějším, než se očekávalo a zničit vyspělé civilizace. Tvrdím, že tito vrcholní činitelé s rozhodovací pravomocí by došli k závěru, že toto přirozené riziko je pro ně nepřijatelné.
Touží po naprosté kontrole a široká škála možných důsledků úmyslného vypuštění hovoří proti tomuto akčnímu plánu: „Ne, to neuděláme. Vraťme se s plánem, který má mnohem menší nejistotu ohledně výsledku.“
Alternativou, kterou mám na mysli, je přidat další lež k velké hromadě lží kolem celé této záležitosti. Tato lež říká, že se někde objevil nový respirační virus, který – a to je zásadní – způsobil nemoci a smrt v masivním měřítku. Ve skutečnosti nic takového neexistovalo.
Místo toho nám bylo řečeno, že existuje tento děsivý nový patogen a zvýšili tím stres vyvolávající úzkostné stavy a v tomto stresu lidi udržovali. V souladu s tím je podvádění s genetickými sekvencemi, testovacími protokoly PCR (sondy, primery, podmínky amplifikace a  cykly) a ignorování kontaminujícího genetického materiálu nejen z lidských a údajně virových zdrojů, ale také z bakteriálních a plísňových zdrojů.
Proč nám mimo jiné museli vkládat tyčinky se vzorky přímo do dutin, aby získali co nejvíce nehumánních genových sekvencí?
Všimněte si slabých známek toho, že naši političtí a kulturní vůdci, včetně zesnulé královny, se rádi setkávali a zdravili se bez roušek nebo rozestupů. Nebáli se. Ve scénáři popsaném výše by pár lidí vědělo, že kolem nich není žádná nová hrozba. Kdyby se po zemi skutečně pohyboval smrtelný patogen, neměli by odvahu ani potřebu jednat ledabyle a vystavit se viru.
Nejpřesvědčivější jsou pro mě americká data o úmrtnosti ze všech příčin (ACM), analyzovaná Denisem Rancourtem a kolegy, rozdělená podle státu, pohlaví, věku a data nástupu. Typ zvýšené ACM je v rozporu s přítomností nového respiračního viru jako primární příčiny.
Pokud mám pravdu, že žádný nový virus neexistoval, pak předstírat, že existuje, byl skvělý tah! Nezbývá než si položit otázku, jak se tento „vražedný virus“ dostal do lidské populace. 
Byl vytvořen přirozeně (divoký netopýr kousl luskouna, který byl poté prodán na trhu ve Wu-chanu), nebo byl vytvořen arogantně čínským výzkumníkem, kterému asistoval výzkumník z University of North Carolina financovaný Faucim, který obcházel prezidentský zákaz takové práce? Je také vypuštění viru výsledkem neopatrnosti a úniku v laboratoři, nebo jej někdo šířil úmyslně?
Musím také podotknout, že pachatelé hermeticky ovládli masmédia pomocí velkého technologického a vládního sevření, což je částečně zdokumentováno  zde ,  zde  a  zde .  Proto je pro ně tak snadné cenzurovat lidi, jako jsem já. 
Pokud se příběh objeví na více televizních kanálech, pak je buď v pořádku nebo byl aktivně vytvořen. Nikdy neříkají pravdu. Myslím, že nemluvili pravdu od začátku tohoto převratu, pravděpodobně mnohem dříve. Většina takzvaných novinářů ztratila povědomí o tom, co je pravda.
Domnívám se, že pachatelé (kteří by mohli být všichni nebo kdokoli z Gates, Fauci, Farrar, Vallance, CEPI, EcoHealth Alliance, DARPA a mnoha dalších)  rozpoutali polemiku o původu SARS-CoV-2,   protože vše bylo trochu rozpačité, potřebovali přesvědčit většinu z nás, že určitě musí existovat nový virus, i když neexistuje. (A dodnes jim to prochází.) 
Mám kolegy, kteří nevěří, že to, co nám bylo řečeno (tj. že virus byl zkonstruován experimentálně), je vůbec technologicky možné. Nemám podklady, abych tuto myšlenku posuzoval. Ale zbytek mi do sebe zapadá tak, jak žádné jiné vysvětlení nezapadá.
V tomto bodě, bývalá výkonná ředitelka farmaceutického průmyslu, Sasha Latypová, v rozhovoru s Robertem F. Kennedym Jr. ve svém podcastu ve čtvrtek, 16. března, popisovala rozsáhlé důkazy o smlouvách a vztazích, které existovaly před začátkem éry Covid-19.
V únoru 2020 byly podepsány smlouvy za miliardy dolarů. Nejen, že by se požadovaná produkce nikdy neuskutečnila (na první pohled je směšné podepisovat tak velký závazek), navíc to není proveditelné. Odhaduje, že je potřeba asi kilogram DNA. 
Na světě není tolik lékařské DNA. Je to proto, že je obtížné je vyrobit, jsou drahé, zcela na zakázku a obtížně se skladují po dlouhou dobu. Navíc množství dané sekvence DNA požadované a skladované komerčními dodavateli by bylo v miligramech nebo možná v gramech. 
Vždy tedy bylo zcela neproveditelné, bez ohledu na to, kolik peněz bylo do problému vloženo, dosáhnout toho, co tvrdí, že dosáhli v krátkém časovém období.
V důsledku toho fakta neumožňují jiný závěr, než že se jedná o kolosální, dlouho připravovaný zločin. To samo o sobě vylučuje přirozený původ patogenu, ledaže by to byla božská prozřetelnost. 
Logicky vše, co zbývá, je únik informací nebo – jak tvrdím já – lež a psyop. To první může a nemusí být možné, ale co nelze zpochybnit je, že něco takového by se dalo udělat se skutečným patogenem a pravděpodobně by to šlo hladce. Když se uvolní patogen, je pravděpodobný téměř jakýkoli jiný výsledek, než jaký je žádoucí. Nemohu dojít k jinému závěru, než že je to falešné.
Na závěr bych chtěl říci, že netvrdím, že lidé nebyli nemocní nebo že nezemřeli ve velkém. Dohaduji se pouze o příčinách nemocí a smrti. Lidé onemocněli z jakýchkoli příčin, které již byly přítomny, a někteří zemřeli, doprovázeni strachem, což vedlo k imunosupresi a poté k různým ohavným činům. 
Všimněte si také oficiálního překrývání  příznaků „Covid-19“ a příznaků již existujících nemocí. Zejména snížili předepisování antibiotik v USA o 50 procent v roce 2020. Zajistili mechanickou ventilaci velkého počtu křehkých starších lidí, což je postup, který je u těchto lidí téměř kontraindikací.
Některým byl podán remdesivir, což je jed pro ledviny. Midazolam a morfin byly podávány v domovech pro seniory. Jde o léky tlumící dýchání, které jsou prakticky kontraindikovány v kombinaci u pacientů s dýchacími potížemi.
Při nasazení je vyžadováno pečlivé monitorování, obvykle automatickými poplašnými systémy napojenými na životně důležité kardiorespirační monitorování, včetně monitorování krevních plynů z konečků prstů.  To se v domovech pro seniory nestalo. 
Věřím, že hlavním důvodem lží o novém viru je touha po naprosté předvídatelnosti a kontrole s jasně formulovaným záměrem transformovat společnost; počínaje demontáží finančního systému prostřednictvím uzamčení a dovolené, zatímco bezprostředním praktickým cílem uzamčení bylo poskytnout causus belli pro injekci látek, které nejsou určeny k navození imunity, ale vyžadují opakované očkování, způsobující zranění nebo smrt a kontrolu svobody pohybu. Jsem si jistý, že jim stačí píchnout alespoň jednu jehlu do 6 000 000 000 lidí.
Ačkoli se odhaduje, že toxickými „vakcínami“ bylo zabito 10–15 milionů lidí, jsou to jen první z mnoha injekcí mRNA, které přijdou. Existují náznaky, že se vás snaží donutit přijmout dalších 10, protože to je počet dávek, které je vaše vláda ochotna koupit. Co koupit Mluvilo se o přeformátování všech existujících vakcín na typy mRNA. 
Pokud se to stane, nemyslím si, že kdokoli, kdo dostane dalších 10 dávek, se vyhne smrti nebo vážné, život omezující nemoci. Přimět tělo k produkci cizích proteinů nevyhnutelně vede k autoimunitnímu záchvatu ve vašem vlastním těle. Vaše nemoc bude záviset na tom kam bude vstříknuta dávka a samozřejmě na konzistenci vstříknutého přípravku.
Doteď byli strašně vrtkaví. Není jisté, že by mohly být  vyrobeny a uvedeny na trh vakcíny, pokud by odpovídaly obvyklým kvalitativním standardům a nebyly schváleny pro „nouzové použití“. Jak nyní víme, regulační orgány nehrály hlavní roli pouze ve lžích americké armády, organizace, která zadala původní objednávky na „vakcíny“ a stanovila všechny smluvní podmínky pro společnosti jako Moderna a Pfizer.
Jak vždy říkám, nemohu toho moc vědět jistě. Nemám kopii scénáře k tomuto největšímu zločinu v historii. Ale ať už je Covid cokoli, nemyslím si, že to, čemu se říkalo chřipka, jen tak na začátku roku 2020 zmizelo. To je další lež. To oni dělají. To je vše, co dělají.
Pro ty, kteří cítí, že všechno není v pořádku, ale nejsou ochotni podstoupit psychologický ponor do ďábelského světa, ve kterém věřím, že nyní žijeme, varuji před asymetrií rizika. Pokud se budete řídit oficiálním vyprávěním a mám pravdu, přijdete vy i vaše děti o všechny svobody a pravděpodobně i o život. 
Pokud věříte tomu, co říkám, a já se mýlím, budete se mi vysmívat. Tyto možnosti nejsou zdaleka vyvážené. Rozumný člověk by už neměl věřit tomu, co se nám říká.
Není to bezpečná pozice přijímat jejich rady a držet hlavu skloněnou. Je to to nejnebezpečnější, co můžete udělat.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Dr Mike Yeadon: „Proč si myslím, že nikdy neexistoval virus Covid“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden