Světová plavecká šampionka ohlásila odchod kvůli mužské konkurenci (video)
RSS

Světová plavecká šampionka ohlásila odchod kvůli mužské konkurenci (video)

Jistě znáte příběh amerického dříve neúspěšného plavce , který se rozhodl prohlásit za ženu a od té doby sbírá jedno ocenění za druhým. Právě na to si dlouhodobě jeho soupeřky stěžují, ale marně. V USA jako takových – vyjma několika republikánských států – totiž postačí se prohlásit za ženu a můžete závodit v ženské kategorii.
Jeho hlavní soupeřka, dosavadní plavecká šampionka, se naštvala nedávno poté, co Lia Thomas – tedy muž, který se vydává za ženu – dostal od americké plavecké asociace ocenění k Měsíci historie žen, které mělo být – jak asociace tvrdí –  „poctou transgender plavkyni Lii Thomasové.“

ESPN celebrated Women’s History Month by promoting a special about transgender swimmer Lia Thomas……a biological male who destroyed real women in the pool. pic.twitter.com/gVLa0rz2NN
— David Hookstead (@dhookstead) March 26, 2023

 
William „Lia“ Thomas byl průměrný plavec, který nemohl vyhrát medaile jako muž. Rozhodl se, že je transgender a najednou je z něj šampion!
Thomas soutěžil celé dvě sezóny jako muž, než se prohlásil za ženu, pokořil ženské plavecké rekordy a stal se ženským šampiónem v plavání 500m volným stylem na plaveckém šampionátu NCAA v loňském roce.
Lia Thomas – biologický muž, který zlikvidoval ženské plavání v USA Bývalá vysokoškolská plavkyně Riley Gainesová byla statečným hlasem, když se snažila zabránit mužům ve vymazávání žen ve sportech.
„Lia Thomasová není statečná, odvážná žena, která získala národní titul,“ říká Gainesová, která otevřeně prosazuje vyloučení biologických mužů z ženských sportů.
„Je to arogantní podvodník, který ukradl národní titul pracovité  ženě.“
Minulý měsíc Gainesová, mluvčí Nezávislého ženského fóra, řekla  deníku The Washington Examiner : „Myslela jsem si, že určitě tu bude někdo, ať už to bude trenér, jiný plavec, nebo někdo v NCAA, myslela jsem, že se nás určitě někdo zastane.
Tehdy jsem si uvědomila, že je mou povinností jako sportovkyně, která zažila tuto nespravedlnost, skutečně použít svůj hlas a svou platformu k obhajobě těch sportovkyň, které jsou emocionálně vydírány a pod výhružkami umlčovány.“
To vše už bylo na Riley Gainesovou, jednu z nejrychlejších plavkyň na 200 m motýlek všech dob, příliš: oznámila svůj pravděpodobný odchod do „plaveckého důchodu.“
Nejenže tedy musí plavkyně obětovat svá ocenění a úspěchy na úkor pohlavně diskriminační transgender ideologie, ale navíc musí sdílet šatnu se 190 cm vysokým 22letým biologickým mužem se zcela neporušenými mužskými genitáliemi.
A to vše se děje bez souhlasu soutěžících žen, které nemohou muže kvůli jejich rozdílné biologicky dané tělesné konstituci porazit. V důsledku toho je mnoho žen traumatizováno a připraveno o sportovní úspěch, který si zaslouží. Gainesová dodala, že stále více žen je tímto způsobem diskriminováno.
Viditelně rozrušená sportovkyně vyjádřila své zklamání v slzách a vysvětlila:
„To je prostě nepřijatelné, protože integrita sportovců byla ztracena.“

Mezi plavkyněmi se po úspěchu Lii Thomas začínají objevovat i další muži, kteří se prohlásili za ženu. Pak je možné vidět i podobně bizarní obrázky jako ten níže…
Něco podobného možná již brzy uvidíte i na různých mezinárodních závodech…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Světová plavecká šampionka ohlásila odchod kvůli mužské konkurenci (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden