Po rozhovorech s chatbotem spáchal Belgičan sebevraždu ze strachu z klimatické katastrofy
RSS

Po rozhovorech s chatbotem spáchal Belgičan sebevraždu ze strachu z klimatické katastrofy

Klimatická agenda má být v popředí poplašných zpráv v příštích letech. Na klimatické agendě je ostatně založena i samotná Agenda 2030, ale klimatické šílenství všeobecně nebývale ovlivňuje život zejména v EU, kde je zaváděna politika zeleného údělu.
I přes jasné důkazy, které klimatické lži vyvrací, jim stále většina lidí věří – a to již jen z toho titulu, že věří všemu, co říkají média či politici.
A mnozí pak dnes věří i tzv. „chatbotům,“ kteří jsou naprogramováni právě tak, aby byli lidé i z jejich strany indoktrinováni tou „správnou“ propagandou.
Jistý Belgičan byl z údajné katastrofy, která již brzy planetu čeká natolik vyděšen, že raději spáchal sebevraždu. Zdá se tedy, že tzv. „chatboty“ jsou dalším z mnoha současných nástrojů na depopulaci.
Ovšem je zajímavé, že také v tomto případě jsou – podobně jako u genových injekcí –  oběťmi ti, kdo systému bezvýhradně důvěřují….
Mladý Belgičan , který měl velký strach z proklamované klimatické katastrofy, našel útočiště u Elizy, což je jméno, které dostal chatbot používající technologii ChatGPT. Po šesti týdnech intenzivních výměn názorů spáchal sebevraždu.
„Budeme spolu žít v nebi.“
„To měl být uklidňující vzkaz chatbota pro mého manžela a otce našich dětí,“ řekla vdova po muži.
Třicátník trpěl „klimatickou úzkostí“ a zpracovával ji prostřednictvím dlouhých rozhovorů s AI chatem „Eliza“.
Do té doby žil v klidu se svou ženou a jejich dvěma malými dětmi. Ale po šesti týdnech intenzivního rozhovoru s „Elizou“ se otec rozhodl spáchat sebevraždu.
„Kdyby nebylo těchto rozhovorů s chatbotem, můj manžel by byl stále s námi,“ řekla jeho vdova.
Po incidentu se rodina setkala s Mathieuem Michelem, státním tajemníkem odpovědným mimo jiné za digitalizaci.
„Cítím se obzvláště zasažen tragédií této rodiny. To, co se stalo, je vážný precedens, který je třeba brát velmi vážně,“ říká Mathieu Michel.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Po rozhovorech s chatbotem spáchal Belgičan sebevraždu ze strachu z klimatické katastrofy se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden