Peter A. McCullough: Země naléhavě potřebují sloučit databáze zvyšujících se úmrtí s databázemi aplikace vakcín
RSS

Peter A. McCullough: Země naléhavě potřebují sloučit databáze zvyšujících se úmrtí s databázemi aplikace vakcín

Všímáte si toho, jak mainstream  vůbec nereaguje na velmi vysokou úmrtnost posledních dvou let? V některých evropských zemích je dokonce na nejvyšší úrovni od 2. světové války.
Pokud už na tato úmrtí mainstream nakonec zareaguje, pak přichází s mnohdy bizarními příčinami – od klimatu, přes odhazování sněhu, horší stravu, sladidla, vejce až po hraní her.
Každopádně je těchto mnohdy velmi bizarních vysvětlení již tolik, že by se podle nich muselo umírat prakticky na cokoli. A co víc, dávno padla i tvrzení, se kterým přišel mainstream někdy v roce 2020 a 2021, podle nichž by měla po očkování nastat stádní imunita (což byla dnes již dávno prokázaná lež) a dojde k poklesu úmrtnosti.
Nic takového se však nestalo. Naopak, zdá se, že čím je země více proočkovaná, tím je úmrtnost vyšší. A především roste počet neobjasněných úmrtí.
Dr. Peter A McCullough nyní přichází s výzvou, podle níž by se měly sloučit databáze úmrtnosti na jedné a proočkovanosti na druhé straně. A to celosvětově, neboť prozatím šlo pouze o lokální srovnání.
Takové srovnání v rámci Evropy přineslo jasné výsledky , podle nichž byla nejvyšší nadúmrtnost v Německu či na Islandu – tedy v silně proočkovaných zemích – zatímco žádná nadúmrtnost nebyla vykazována pouze v Bulharsku a Rumunsku, tedy v těch evropských zemích, kde většina lidí genové injekce odmítla a nemálo dalších si sehnalo falešné potvrzení.
Dr. Peter A McCullough však požaduje podobné srovnání v rámci celého světa…
Několik zdrojů dat naznačuje, že nárůst úmrtnosti se netýká pouze starších osob. Kniha Edwarda Dowda Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths 2021 & 2022 cituje četné zdroje údajů o pojištění, které naznačují, že počet úmrtí mezi lidmi v produktivním věku raketově stoupá.
Aarstad a kol. zveřejnili ekologickou analýzu, která ukazuje, že úmrtí souvisí se zvýšenou proočkovaností proti COVID-19. Jak však autoři upozorňují, tato pozorování nedokazují, že by za alarmující trend mohly pouze vakcíny.

Zdravotnické úřady by měly okamžitě shromáždit údaje o aplikaci vakcíny a všech příčinách smrti, aby analyzovaly dočasný vztah. Jinými slovy, měl by být vytvořen frekvenční histogram úmrtí, ke kterým došlo ve dnech 0, 1, 2, 3 atd. po očkování. 
Z pohledu úřadů by každé úmrtí do 30 dnů po injekci mělo být připsáno vakcíně COVID-19, protože bylo prokázáno, že všechny vakcíny mohou způsobit úmrtí, jak je publikováno ve vědecké literatuře. Vzhledem k dlouhé době působení mRNA a spike proteinu by se dalo tvrdit, že jakákoliv smrt během jednoho roku může být považována za smrt způsobenou vakcínou.
Stručně řečeno, vlády mají všechna data o očkování a úmrtích a měli by to být nezávislí výzkumníci nebo orgány veřejného zdraví, kdo bude získávat data, která poskytnou tyto důležité odpovědi. Nelze navždy udávat u stále více úmrtí „příčina neznámá.“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Peter A. McCullough: Země naléhavě potřebují sloučit databáze zvyšujících se úmrtí s databázemi aplikace vakcín se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden