Hanba Haškovi, hanba Černochové!
RSS

Hanba Haškovi, hanba Černochové!

JINDŘICH RAJCHL
To, co se rozehrálo okolo naprosto normálního a zcela racionálního prohlášení olympionika Davida Svobody , jenž prostě a jednoduše vyjádřil svůj názor (s nímž se mimo jiné zcela ztotožňuji), je dokonalou ilustrací jedné smutné pravdy – už nežijeme v demokracii.

Mediální lynč počínající u mnoha puky poškozeného mozku Dominika Haška, jenž vydělal nemalou část svých peněz v Rusku (nevíte, jestli už je na protest proti válce na Ukrajině vrátil?), a končící u nedovzdělané ministryně obrany Černochové, jejíž IQ odhaduji někam o 10-15 bodů pod úroveň našeho prezidenta, je nechutnou přehlídkou bolševických manýrů progresivních lepšolidí hrajících si na novodobou šlechtu a majitele veškeré světové pravdy.
Už znovu žijeme v době, kdy komukoliv, kdo svobodně vyjádří oponentní názor, hrozí okamžitá společenská dehonestace a kariérní likvidace.
Jsme oběma nohama zpět v totalitě, kdy pravdu vlastní strana a vláda a kdokoliv se proti ní postaví, musí být zadupán do země.
Chápu, že je pro Davida Svobodu osobně velmi složité tomuto drtivému tlaku nepodlehnout a nenechat se vyloučit z naší společenské smetánky, ale přesto si myslím, že si měl stát za svým názorem.
Byl by pro značnou část našich občanů, kteří stále ještě nepřišli o rozum za naprostého hrdinu. A navíc oni už ho zpátky mezi sebe stejně nevezmou.
Po pravdě se mu divím, že ve společnosti těchto odporných farizejů vůbec chce zůstávat.
Já bych tam nechtěl být ani minutu.
A pokud se paní Černochová diví, jak nějaký sportovec vůbec může takto uvažovat, tak já se zase divím, jak se ministryní obrany může stát někdo, kdo naopak žádné normální úvahy není s ohledem na svou omezenost schopen.
Kolektivní vina je zlo.
Hanba Haškovi, hanba Černochové, hanba všem, kteří nás vrací do neobolševické totality.
 

Jindřich Rajchl
The post Hanba Haškovi, hanba Černochové! first appeared on .


Nejčtenější za týden