Francie ubytovává žadatele o azyl už i na zámku
RSS

Francie ubytovává žadatele o azyl už i na zámku

Země jako Německo, Itálie, Francie, Švýcarsko, Belgie či Rakousko již nemají vůbec žádné volné kapacity, kde by bylo možné ubytovat žadatele o azyl.
A zatímco v těchto zemích jsou tisíce bezdomovců z řad původních obyvatel v ulicích, obohacující jedinci mají být ubytováni v co nejlepších podmínkách. Ostatně, právě na to dohlíží i EU či ESLP.
V Německu, Švýcarsku či Itálii se již obsazují městské objekty a hovoří se o vyvlastňování. Někde jsou pak vyháněni původní obyvatelé z obecních bytů či domovů důchodců a například ve Francii nedávno zavedli projekt, na základě kterého osídlují muslimskými obohacovači i zatím nedotčený francouzský venkov.
I přes mnoho protestů místních obyvatel byly některé vesnice obsazeny Araby, Afghánci a černochy, kteří dřív či později tyto obce převezmou, neboť většina lidí zřejmě před obohacováním uteče – bude-li ještě kam.
A nejsou to jen různé ubytovny, hotely a obecní byty, kde jsou džihádisté ubytováváni. Ve Francii jim nyní dokonce uvolnili i patřičně upravený zámek.
Ten si zakoupila velmi štědře dotovaná neziskovka, která jeho interiéry patřičně upravila tak, aby se v něm džihádisté cítili co nejlépe.
Zdá se tedy, že za oběť výměny obyvatel postupně padnou i historické památky…
Château de Varey , který se nachází v Saint-Jean-le-Vieux, se připravuje na přijetí migrantů během několika týdnů. Sdružení Alfa3A, vlastník areálu, stále přemýšlí o systému podpory, zatímco v obci o projektu nikdo neví.
Hrad Varey leží na nejvyšším místě stejnojmenné vesničky sestávající ze starých kamenných budov s 350 obyvateli. Nachází se nad vinicemi Oiselon. Středověký hrad  se chystá znovu ožít. Ne ovšem tak, jak by si někteří představovali.
Alfa3A je neziskovka, jejíž sídlo se nachází 11 km v Ambérieu-en-Bugey je vlastníkem zámku od roku 2021 a brzy sem hodlá nastěhovat migranty bez domova.
„Nabídka ubytování bude skutečně navržena na zámku Varey, který patří neziskovce Alfa3 a bude sloužit pro přijímání migrantů,“ potvrzuje prefektura Ain.
Zámek má nyní již funkčně vybavené ložnice a kuchyně.
Tolik zpráva z Francie, kde  Macron hodlá šetřit na důchodech, zatímco na džihádistech, kterým zajišťuje ubytování v hotelích a zámcích, nijak nešetří.
Macron jednoduše potřebuje, aby  na ubytování, péči a štědré dávky pro „Novofrancouze“ měl kdo vydělávat.
I to je jeden z hlavních důvodů protestů….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 4.5 ] Článek Francie ubytovává žadatele o azyl už i na zámku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden