Kamil Jakub: V pozadí prebieha zavádzanie totality a strata súkromia
RSS

Kamil Jakub: V pozadí prebieha zavádzanie totality a strata súkromia

Schválili v európskom parlamente EuID, teraz digitálne euro, prichádza pandemická zmluva s WHO, schválili digitálne očkovacie pasy, berú domy, berú chovy a pestovanie, berú autá, berú slobodu, berú deti pod dohľad Bruselu, zobrali energie, zobrali drevo a plyn, zvyšujú ceny, ktoré boli prijaté ešte v roku 2016 …….to Vám ozaj nevadí?
Všetci politici to vedia pretože už niekoľko rokov to prijímali a schvaľovali spoločne s Bruselom, s WHO, s OSN, s WEF…… viete o všetkom a vy stále čakáte na čo?

Ťahajú Vás na večerné pochody, ktoré dokazujú, že v skutočnosti ide o zakrytie schvaľovania totality z Bruselu.




Príklad taká samotná eiDA sa prijala ešte v roku 2014, ktorá je práve o umelej inteligencii, o EuID, o digitálnej peňaženke, o digitálnom eure a atď atď….no vy čakáte, že práve vo voľbách na jeseň sa niečo zmení?? Niekto to zmení?
Nič sa nezmení, a ani nikto to nezmení!!
Spýtajte sa na to svojich predsedov strán, že prečo o tom všetkom mlčia! Sledujete ich falošné vystúpenia a v pozadí schválili Totalitnú kontrolu?



Všetci rozprávate, že ste za výstup z EÚ, z NATO, proti WHO, proti digitalizácii, proti financovaniu politikov……

Ak chceme zachrániť to čo sa ešte dá, tak sa pridaj a nečakaj na voľby, ktoré aj tak nič nezmenia. To nikoho z Vás nenapadlo, že počas tých posledných rokov politici nič nespravili, ale zavádzali a zavádzajú akože protestmi, pochodmi a podobne??
Alternatívne médiá spoločne s tými v Tv vždy dookola o tom jednom istom, nepovedia ľuďom pravdu, že čo schválili, prijali. Položte si otázku, že prečo.

 



Viete prečo voľby až po máji? Pretože sa musí prijať pandemická zmluva s WHO, dokončiť kompletnú digitalizáciu proti vlastným občanom SR!
Teraz sa potichučky vytvára EÚ federácia, kde prichádzame o suverenitu a Vám to vôbec nevadí pretože niektorí hovoria ľuďom, že EÚ sa sama rozpadne. Nie je to pravda! Vzniká EÚ federácia!!


 



Digitálne euro Vás oberie o všetky úspory, o slobodu… Digitálna peňaženka s EuID spoločne s digitálnym eurom bude prepojené aj s vašim digitálnym očkovacím pasom. Bude jednotný QR kód. Potom čo urobíš, keď od nového roka toto všetko ide povinne do zákonov v celej EÚ!? Kam ujdeš, čo budeš mať, čo si kúpiš, čo budeš môcť písať a hovoriť, keď ti všetko zablokujú jedným kliknutím ??


Chceš žiť v takejto totalite, alebo už niečo pre to aj urobíš?
https://www.dostojneslovensko.eu/sk/425-30-5-2022-peticia-za-vyhlasenie-referenda



Tu máte jeden z dôkazov klamára Fica, ktorý hovorí, že je za federalizáciu EÚ.



kópia:
document.createElement('video');
http://www.inenoviny.sk/wp-content/uploads/2023/04/fico-jadro.mp4


Nejčtenější za týden