Švédská církev pokračuje v degradaci – zahajuje trans kampaň
RSS

Švédská církev pokračuje v degradaci – zahajuje trans kampaň

Švédsko je hlavní testovací zemí západního světa. Vše tam začíná o něco dřív než jinde. Země se již v 70. letech minulého století zavázala, že se stane multikulturní – a v tomto trendu pokračuje i nadále.
Mezi prvními zde také zaváděli různé genderové nesmysly, v rámci Evropy je Švédsko zdaleka nejdál se zaváděním digitální měny (a zároveň i utlumováním hotovosti) a již desítky tisíc Švédů má pod kůží na ruce čip.
Tato skandinávská země je i v popředí nyní velmi prosazovaného klimaalarmismu, takže není žádnou náhodou, že Greta je Švédka.
Švédsko nám také názorně ukazuje jak se mají postupně přeměňovat křesťanské církve – a je jedno zda se jedná o protestanty či katolíky, jimž má být církev přeměněna pod vlivem Bergoglia.
Konkrétně Švédská církev nedávno mimo jiné ohlásila, že se k ní mohou přidávat i muslimové , aniž by se stali křesťany a vzdali se islámu. Církev také prohlásila Ježíše a Mohameda za sobě rovné a v kostelích Švédské církve se začal ozývat z úst kněžích pokřik „Allahu akbar.“
To je zřejmě onen již v minulosti proklamovaný přechod na jakýsi „Chrislám,“ později následovaný islamizací.
Ovšem Švédská církev dlouhodobě podporuje i LGBTQI. Sňatky homosexuálů v jejich kostelích jsou tak celkem běžné. A nejen to. Nyní, když se přišlo na to, že za mnoha masovými vraždami v USA z poslední doby stojí právě LGBTQI (transky a nebinární), právě Švédská církev otevřeně transky podpořila.
Připomínám, že je to jen týden, co jedna transka postřílela 6 lidí v katolické škole, z čehož byly 3 devítileté děti. Poté se začaly ozývat transky z celých USA, aby vražedkyni, kterou policisté zastřelili, politovaly a podpořily .
transky z celých USA vyhrožují další podobnou akcí pokud nebudou splněny jejich požadavky To ovšem Švédské církvi v podpoře trans nijak nezabránilo…
Švédská církev vyvolala silné reakce poté, co se veřejně pomodlila za „všechny trans lidi, kteří trpí, jsou utlačováni, zabíjeni.“
Tento krok přišel krátce po masové střelbě v křesťanské škole ve Spojených státech, při které bylo šest lidí, včetně tří dětí, zabito transsexuálním střelcem. Švédská církev obhajuje svou trans kampaň slovy: „Bůh v nás věří“.
Před několika dny byly v křesťanské škole u Nashvillu ve státě Tennessee zavražděny tři devítileté děti a tři učitelé. Stalo se tak poté, co 28letá střelkyně Audrey Haleová, která se prohlásila za muže, náhodně zahájila palbu ze dvou poloautomatických zbraní a pistole ve škole, kterou předtím navštěvovala.
Podle policie se Haleová identifikovala jako transsexuál a na sociálních sítích používala zájmeno on. Před útokem Haleová údajně napsala manifest, ve kterém byl útok také pečlivě naplánován s podrobnými mapami.
Na sociálních sítích bylo uvedeno, že to není první masová střelba provedená transkou. Někteří tvrdí, že se moderní trans hnutí nyní radikalizuje z aktivistů na teroristy.

Existuje několik fotografií transek, které pózují se zbraněmi. Mimo jiné si můžete přečíst zprávy jako: „Trans práva si vymůžeme jinak“.
I navzdory šesti obětem v křesťanské škole, které byly zavražděny transkou, nyní Švédská církev zahajuje kampaň k modlitbě za „všechny trans lidi, kteří trpí, jsou utlačováni a zabíjeni.“
Ale neobjevil se  žádný příspěvek, ve kterém se švédská církev modlí za křesťanské oběti teroristického útoku. Jejich životy jsou zřejmě z pohledu představitelů Švédské církve méně důležité než transky.
Konkrétně Švédská církev píše:
„Bože, modlím se za všechny trans lidi, kteří trpí, jsou utlačováni, zabíjeni. Modlím se za ty, jejichž jména nikdy nepoznám, za ty, kteří byli nuceni žít ve lži. Pomoz mi pracovat pro lepší svět, kde každý může být sám sebou. Amen.“
Příspěvek vyvolal silné reakce v sekci komentářů, kde někteří upozorňují na skutečnost, že církev by měla reprezentovat křesťanská poselství namísto levicové politiky.
Několik lidí píše, že byla církev unesena satanisty, a že se již necítí jí být zastoupeni.
Není to poprvé, co letos švédská církev zapomněla zastupovat křesťany. Nedávno arcibiskup Martin Modéus zveřejnil příspěvek, ve kterém popřál muslimům „požehnaný ramadán.“ Arcibiskup se navíc modlil k Alláhovi, aby to vzbudilo respekt a vzájemné porozumění.
Arcibiskup však nepožehnal křesťanskému velikonočnímu půstu, ani když před několika týdny začal, ani když psal svůj projev, aby požehnal ramadánu…
Nakonec připomínám, že v podobném stylu se již stále častěji projevují například i německé církve, které podporují LGBTQI agendu i islamizaci země. Jde tak zcela jistě o plánovaný proces…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Švédská církev pokračuje v degradaci – zahajuje trans kampaň se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden