Jak se stala Západní Austrálie globální kontrolní skupinou pro největší studii vakcín všech dob
RSS

Jak se stala Západní Austrálie globální kontrolní skupinou pro největší studii vakcín všech dob

Austrálie byla pověstná těmi nejtvrdšími covidovými restrikcemi, včetně jakýchsi koncentráků a nuceného očkování. Ovšem tento covidismus byl i v rámci Austrálie v každém státě poněkud jiný. Asi nejtvrdší byla prvotní opatření v Západní Austrálii, která byla zcela izolována od vnějšího světa.
Na druhou stranu bylo na území, kde se Covid prakticky nevyskytoval, proočkováno takzvanou „covid vakcínou“ 90% obyvatelstva nad 12 let, neboť v mnoha profesích byla aplikace injekce povinná.
I proto se právě na příkladu izolované Západní Austrálie, kde takřka žádný Covid nebyl ukazuje, že to, co je nám zde prezentováno jako účinky tzv. „long covidu,“ jsou ve skutečnosti převážně vedlejší účinky genových injekcí.
Australskému státu Západní Austrálie (WA) se totiž podařilo udržet Covid mimo po většinu roku 2021. Během této doby byly obyvatelstvu podány téměř čtyři miliony dávek takzvané „vakcíny“ Covid.
Zpráva o bezpečnosti vakcín pro rok 2021 Západní Austrálie byla právě vydána a výsledky jsou tristní: „exponenciální nárůst“ nežádoucích příhod, se kterými se nemocnice snaží vyrovnat.
Když v únoru 2021 začalo zavádění australské vakcíny proti Covid, ministr zdravotnictví Greg Hunt řekl ABC Insiders: „Svět je v největší klinické studii, největší globální studii vakcín vůbec.“
Ve skutečnosti nikdy předtím nebyly miliardy lidí očkovány vakcínami, které téměř nebyly testovány a byly schváleny pouze dočasně.
V regionech, kde byla populace očkována, zatímco se virus SARS-Cov-2 šířil, bylo obtížnější rozlišit mezi vakcínou Covid a účinky infekce Covid. Observační studie mimo jiné dospěly k protichůdným závěrům o tom, do jaké míry je nárůst myo- a perikarditidy během pandemie způsoben očkováním versus infekcí.
Existuje jen málo oblastí na světě, kde byla většina populace očkována před rozšířením Covidu v populaci. 697denní uzamčení od zbytku Austrálie a světa vyneslo WA přezdívku „Poustevnické království“. 
Předseda vlády Mark McGowan na tiskové konferenci na začátku roku 2022 poznamenal, že Západní Austrálie hraje jedinečnou roli v globálním testování vakcíny:
„Západní Austrálie je experiment. Měli jsme velmi málo případů omikronu, máme velmi vysokou proočkovanost a máme velmi vyhovující populaci.“
Ve WA vedla přísná politika „nula Covid“ k 31. prosinci 2021 k pouze 1 158 případům Covidu. Silně financovaný očkovací program McGowanovy vlády a ve většině profesí nařízené povinné očkování zároveň zajistily, že do konce roku 2021 více než 90 % „zákony dodržující populace“ ve věku 12 a více let ve WA dostalo alespoň jednu dávku takzvané Covid „vakcíny.“
Zavádění vakcíny proti Covidu začalo v Západní Austrálii 22. února 2021. To znamená, že máme téměř rok bezpečnostních údajů o sledování vedlejších účinků vakcín. Údaje konečně vyšly tento měsíc ve zprávě West Australian Vaccine Safety Surveillance (WAVSS) za rok 2021 a výsledky jsou ohromující. Ale ne v dobrém slova smyslu.
Ze zprávy: „Počet postvakcinačních nežádoucích příhod (AEFI) hlášených organizaci Western Australia Vaccine Safety Surveillance (WAVSS) byl v roce 2021 výrazně vyšší než v předchozích letech… kvůli implementaci imunizačního programu COVID-19.


V roce 2021 byly vedlejší účinky u vakcín Covid hlášeny téměř 24krát častěji než u všech ostatních vakcín dohromady. Zpráva popisuje tento jev jako „exponenciální nárůst“, který je jasně viditelný v grafu výše.


V roce 2021 byly populaci WA podány téměř čtyři miliony dávek vakcíny Covid, přičemž za stejné období bylo hlášeno 10 428 nežádoucích reakcí (AEFI). 57 % těchto AEFI bylo léčeno v nemocnicích nebo na pohotovosti. 
Ve druhé polovině roku, kdy byly AEFI na vrcholu, média pravidelně informovala, že nemocnice WA byly zahlceny navzdory absenci jakýchkoli případů Covid. Měsícem s nejvyšším počtem oznámení AEFI byl říjen, stejný měsíc, kdy bylo očkování povinné pro velkou část pracovní síly, byla rozšířena kritéria pro očkování na osoby starší 18 let a bylo umožněno očkování bez registrace.


31. října premiér Mark McGowan na tiskové konferenci řekl, že nemocnice jsou „pod obrovským tlakem“, ale je těžké říci proč. McGowan spekuloval, že příčinou by mohla být opožděná reakce na Covid; v měsíci říjnu se však vyskytlo pouze 16 případů onemocnění Covid. Ve stejném měsíci bylo více než 1400 oznámení AEFI pro všechna očkování, z nichž většina souvisela s očkováním proti Covid.
Pozoruhodným zjištěním zprávy je, že základní výskyt myokarditidy a perikarditidy se zvýšil o 35 %, resp. 25 %. Hlášené míry obou onemocnění po očkování Spikevaxem od Moderny a Comirnaty od Pfizeru byly významně vyšší než celostátní hodnoty hlášené TGA ve stejném období.
Šokující je, že riziko perikarditidy ve věkové skupině 25-29 let bylo 53,5 případů na 100 000 dávek Spikevaxu. Možná není překvapením, že bolest na hrudi byla v roce 2021 pátým nejčastěji hlášeným AEFI u vakcín proti Covidu.




Zpráva dokumentuje další závažné a život ohrožující AEFI, které jsou příliš početné na to, aby je bylo možné zde podrobně popsat.
Vzhledem k nedostatku infekce Covid a vysokému výskytu AEFI spojených s vakcínami Covid v roce 2021 je vyšetřování jistě oprávněné. Ostatně jiné vakcíny již byly staženy z trhu z podobných důvodů. 
Fluvax Junior byl stažen z trhu TGA v roce 2010 po vyšetřování, které vyvolalo 25 zpráv o febrilních křečích (16 ze Západní Austrálie). Ve zprávě o bezpečnosti vakcíny však není zmíněn žádný konkrétní výzkum. 
Pokud jde o masivní nárůst hlášení o očkování proti COVID-19, zpráva uvádí: „Vysoký počet hlášení po očkování proti COVID-19 v roce 2021 odráží vyšší míru proočkovanosti proti COVID-19 a silné odhodlání veřejnosti a zdravotní péče. poskytovatelů při sledování bezpečnosti vakcín.“
Nezmiňuje, že zvýšená míra hlášení (tj. nikoli hrubá čísla, ale míra) by mohla být částečně způsobena vakcínami Covid, které způsobují více AEFI než tradiční vakcíny.
Údaje z bezpečnostního dohledu ze studie WA ukazují, že vakcíny Covid jsou spojeny se značným poškozením ve srovnání s tradičními vakcínami při absenci komunitních infekcí Covid. 
Podle zásady předběžné opatrnosti by měl být program očkování proti Covid pozastaven, dokud nebude možné provést další vyšetřování, aby se zjistilo, proč WA zaznamenala takový „exponenciální nárůst“ AEFI po zavedení takzvané „Covid vakcíny“.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Jak se stala Západní Austrálie globální kontrolní skupinou pro největší studii vakcín všech dob se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden