Velká Británie: Transgenderový fotbalový tým prohrál 8:1 s mužským klubem
RSS

Velká Británie: Transgenderový fotbalový tým prohrál 8:1 s mužským klubem

Jen pro upřesnění je třeba upozornit na to, že v tomto případě se jedná o zcela opačný případ než jaké známe dosud. Zatímco dosud šlo v podobných případech o muže, kteří se prohlásí za ženu a pak se dají na ženský sport, tentokrát jde o celý „trans“ tým, který je složený z biologických žen, které se však cítí být mužem.
Tedy jde o pravý opak, kdy ženy, které se cítí být mužem (některé se již nechávají i přeoperovat) se rozhodnou soutěžit s muži biologickými.
Tak jak se dalo předem předpovědět – tým transek prohrál, nicméně i přesto je nyní velmi oslavován…
Nová sportovní světová premiéra byla divoce oslavována u příležitosti takzvaného „Transgender Visibility Day“ (31. března 2023) v Londýně. Na fotbalové hřiště tentokrát vstoupil tým transek –  „TRUK United FC“ – složený výhradně z trans mužů, tedy biologických žen.
Nyní se objevují ty samé příběhy o postmoderním hrdinství transgenderů: Kapitán(ka) týmu Arthur Webber (biologická žena) například od svých sedmi let „rozhodně odmítal(a)“ hrát v dívčím týmu. 
Ale protože každé chráněné transgender dětství jednou skončí, byl tento „babochlap“ nakonec podroben genderové diktatuře, kdy ho na základě biologického pohlaví považovali za dívku.
Byl to šok, protože na střední škole bylo podle Webberové už vše ostře segregováno podle pohlaví.  Webberová hrála jen nerada v ženském fotbalovém  týmu ještě pár let, než zažila svou pozdní spásu v transgender transformaci.
Webberová k tomu říká:
…  „Zažila jsem marginalizaci a diskriminaci transgender lidí ve sportu, takže jsem se bála znovu začít hrát fotbal.“  
Jen v kosmopolitním Londýně našla Webberová to, co muž-žena dlouho hledal(a): tým, který přijal její trans identitu.
Další člen týmu, Harry Nicholas (biologická žena, která se cítí být mužem), také potvrzuje podobně hrozné zážitky a utrpení, které údajně podstupovala od dětských let.
První transgender fotbalový rozhodčí ve Velké Británii nyní chce, aby hrálo fotbal více trans mužů (tedy biologických žen).
V zápasu, který družstvo trans-mužů, tedy biologických žen, hrálo proti mužům skutečným, se jen potvrdilo, že na stavbě těla dané biologickým pohlavím skutečně záleží: zápas nakonec vyhrál tým biologických mužů „FC-Dulwich“ 8:1.
Výše uvedenou sportovní revoluci odstartoval před rokem fotbalový tým TRUK United FC Transgender, když nastoupil proti Dulwich Hamlet FC.
Podobné zápasy se tak zřejmě stanou tradicí….

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Transgenderový fotbalový tým prohrál 8:1 s mužským klubem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden