Americká armáda: Nahým trans mužům, je povoleno chodit do ženských sprch
RSS

Americká armáda: Nahým trans mužům, je povoleno chodit do ženských sprch

Výcvikové materiály transgenderové armády USA umožňují nahým mužům, kteří se identifikují jako ženy, sprchovat se s vojáky a vojákyněmi. (Foto: Flickr / ilustrační)







„Vignette 4“ nového „Tier Three Transgender Soldiers Training“ popisuje následující scénář:



„Po přeměně z muže na ženu (která nezahrnovala operaci změny pohlaví) a změně označení pohlaví v DEERS (vojenská personální databáze) začne transgender voják používat ženská kasárna, koupelny a sprchy. Protože nepodstoupila chirurgickou změnu, má voják stále mužské pohlavní orgány.“




Novozélandský premiér ztuhl, když byl požádán, aby definoval slovo „žena“
V odpovědi č. 1 v části „ Úvahy a odpovědnosti“ se uvádí: „Služební povinnosti:



„Chovejte se ke všem vojákům důstojně a s respektem.“



V bodě č. 4 se uvádí:




Nemocné. Televizní pořad vystavuje panel dětí nahým transsexuálům
„Chápejte, že se v kasárnách, koupelnách nebo sprchách můžete setkat s osobami s fyzickými znaky opačného pohlaví, přestože mají v systému DEERS uvedeno stejné pohlaví.“



A č. 5:



„Všichni vojáci by měli respektovat soukromí a obavy o skromnost ostatních. Od transgenderových vojáků se však nevyžaduje ani neočekává, že by měli měnit nebo přizpůsobovat své chování na základě toho, že se „neshodují“ s ostatními vojáky.“




Trans militanti obsadili texaský senát v šokujících scénách
„To je poprvé,“ napsal James Hasson pro The Federalist. Je to bývalý armádní kapitán a veterán války v Afghánistánu. „Armáda se normálně zabývá tím, že vojákům neustále říká, aby ‚upravili nebo přizpůsobili své chování‘.“



„Zvažte, co tyto zásady znamenají v reálném životě: Většina armádních sprch vypadá jako vězeňská cela s několika sprchovými hlavicemi na stěně,“ vysvětlil Hasson.



„Každý, kdo se někdy potýkal s praktickými problémy, když jimi během deseti minut projde 30 lidí, chápe, že ‚soukromí‘ bude neslučitelné s realitou,“ pokračoval.




Budete nás respektovat! Americký trans herec posílá tvrdý vzkaz
„Vojákyně, kterým je nepříjemné sdílet zázemí s jedinci, kteří mají ještě ‚fyzické znaky opačného pohlaví‘, se s tím budou muset prostě smířit,“ dodal Hasson.



Koncem minulého měsíce ministr obrany James Mattis odložil povolení transsexuálům vstoupit do armády o dalších šest měsíců. Podle serveru The Federalist odklad nezakazuje vojenskému personálu, který v současné době slouží, aby se změnil.



Cílem odkladu je poskytnout náčelníkům štábů více času na přezkoumání a zmírnění dopadu pravidla Obamovy administrativy na „připravenost a smrtelnost našich (ozbrojených) sil“, uvedlo médium.



Obamova administrativa umožnila transsexuálům otevřeně sloužit. V minulosti americké ozbrojené síly automaticky propouštěly vojenský personál s genderovou dysforií.



Zdroj: 2.cbn.com




Transgender pracovník denní péče obviněn ze sexuálního zneužívání dítěte
Článek Americká armáda: Nahým trans mužům, je povoleno chodit do ženských sprch se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden