Francie: Sexuální násilník Mohamed byl poslán na psychiatrii, kde ve znásilňování pokračoval
RSS

Francie: Sexuální násilník Mohamed byl poslán na psychiatrii, kde ve znásilňování pokračoval

V posledních několika letech je v zemích EU zcela běžné posílat muslimské násilníky, vrahy a teroristy namísto do vězení na psychiatrii. Pak se nelze divit, když se občas objeví informace o útěku některého z těchto pachatelů, protože psychiatrická zařízení nejsou až tak dobře střežena jako vězení.
Podle všeho jde  minimálně ve Francii o smíšená zařízení, kde jsou zřejmě oddělení pro muže a ženy zvlášť, ale mají i společné prostory a průchod z jednoho oddělení do druhého pak také zřejmě nebude problém.
Jinak by se totiž nepodařilo sexuálnímu násilníkovi, kterého poslali namísto do vězení na psychiatrii, v násilí i nadále pokračovat.
Nepředpokládám však, že by to nějak změnilo zavedenou praxi. Jistě zůstane vše při starém a muslimští kriminálníci budou i nadále končit v psychiatrických léčebnách.
Ostatně, znásilňování vězenkyň vězni, kteří se prohlásili za ženu, také dotčené země neodradilo v tom, aby v praxi umisťování biologických mužů do ženských věznic pokračovaly…
48letý pacient byl obviněn ze znásilnění a sexuálního napadení šesti obětí. Na konci března spustila pečovatelka poplach.
Případ se dostal na veřejnost prostřednictvím anonymního dopisu, který zaslala pečovatelka v nemocnici Camille-Claudel na konci března. Odhalila utrpení personálu tváří v tvář případu 48letého pacienta, který se údajně dopustil několika sexuálních útoků na jiné pacienty, pečovatele, ale také dokonaného znásilnění, ke kterému došlo 3. března.
Muž, Mohammed Z Baïri, o kterého se od roku 1993 staral psychiatrický ústav, byl v úterý vzat do vazby, odhalila ve středu večer prokurátorka Angoulême Stephanie Aouineová.
Byl uvězněn ve vězení poté, co byl předán státnímu zástupci a předveden před soudce. Je obžalován ze znásilnění a sexuálního napadení nejméně šesti obětí. Pět z nich se týká pacientek napadených v roce 2022 a poslední pečovatelky. Všechny oběti po oznámeném znásilnění ze 3. března pachatele identifikovaly.
Pachatel byl již roce 2021 odsouzen k 6 měsícům vězení podmíněně za sexuální útoky na pět pacientek. Byl poté umístěn na samotku, kde vyhrožoval, že spáchá sebevraždu, proto bylo opatření zrušeno.
Pachatel tak mohl dál útočit.
Na konci března ředitel nemocnice Roger Arnaud  uznal složitou situaci a řekl, že Mohammed Z Baïri nemá v psychiatrické léčebně co dělat. „My jsme tu od toho, abychom lidi léčili, ne abychom je sledovali. Kriminální chování se u nás neřeší…“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Francie: Sexuální násilník Mohamed byl poslán na psychiatrii, kde ve znásilňování pokračoval se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden