Proč je Markéta terčem nenávisti?
RSS

Proč je Markéta terčem nenávisti?

JANA MARKOVÁ
Protože jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá? Proč do toho tahá sexismus? No protože když nevíš coby a jsi baba, tak tam hoď sexismus a šovinismus a ještě pár dalších ismů, které ti zdůvodní to, že na to prostě nemáš.
Markéta je hloupá. A ne, opravdu na to nepotřebuje nikoho dalšího, stačí si na to sama svými činy a prohlášeními. Člověk skoro přemýšlí, jak se to mohlo stát, ale tady je třeba si připomenout památnou větu: “A budou vám vládnout nejneschopnější z vás”.
Markéta je arogantní a povýšenecká osoba, která si zřejmě léčí nějaký komplex z dětství. Ona se zvládla z “prodavačky mobilů” dostat do Parlamentu. Strana s potenciálem limitně se blížícím nule se vecpala někam, kam ani statisticky nepatří. A jak říká, v dětství neměla nic, a tak je teď třeba si to řádně kompenzovat. Luxusní zahraniční cesty, pěkně Bavorák a zbytky z jídelny pro plebs. Měla to podobně i Marta Gottwaldová myslím.
A ono i podle lidí, kterými se člověk obklopuje a se kterými se cítí dobře, se dá leccos vypozorovat. Její kámoška jak hrom, neskutečně nenávistná, zlá a zlomyslná Barbora je toho důkazem. A její kámošky taky. Takže zpátky k tomu sexismu. Nenahrávají ony ty holky tomu tak trochu?
 
FB
The post Proč je Markéta terčem nenávisti? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden