Bývalý drogový dealer učinil ve francouzské televizi šokující prohlášení o adrenochromu
RSS

Bývalý drogový dealer učinil ve francouzské televizi šokující prohlášení o adrenochromu

Po celém světě se ztrácí miliony dětí, které pak nikdy nejsou nalezeny. Hodně se hovoří o tajném pašování dětí z válečných zón nebo z různých ghett. Jde o informace, které jsou samozřejmě tak jako mnohé jiné mainstreamem odváděny do sféry „dezinformací.“
Jenže pokud se podíváte na různé přestárlé celebrity nebo globální zločince, kteří se dožívají neuvěřitelně vysokého věku v relativním zdraví, pak se samozřejmě naskýtá otázka proč právě oni.
A když se k tomu objeví občas i nějaký ten svědek, pak již není možné se nad těmito informacemi alespoň nezamyslet.
Bývalý drogový dealer Gérard Fauré byl pozván do francouzského televizního pořadu  Touche pas à mon poste  na kanálu C8, aby hovořil o drogách. Esejista učinil  v programu šokující prohlášení : tvrdil, že celebrity konzumují adrenochrom, aby zůstaly mladé.
Fauré dodával drogy prominentním Francouzům, včetně celebrit a politiků. V roce 2016 začal vydávat kontroverzní knihy o tajemstvích lidí, kteří si koupili jeho drogy. Jednalo se o sexuální zneužívání, znásilnění, pedofilii, zneužívání dětí, obchodování s dětmi a vraždy.

VIDÉO – Moment lunaire hier dans #TPMP lorsque Gérard Fauré, ancien dealer de stars, évoque que Céline Dion sacrifierait des enfants en buvant leur sang.
Il a été rapidement coupé alors qu'il s'apprêtait à faire des révélations sur Emmanuel Macron. pic.twitter.com/Nj5LijQh8R
— AlertesInfos (@AlertesInfos) March 10, 2023

Řekl také, že několik celebrit pravidelně konzumuje adrenochrom, přičemž jako příklad uvedl Celine Dion. Fauré tvrdil, že její záhadná nemoc je důsledkem nadměrné konzumace adrenochromu.
Jeden z hostů se ho zeptal, odkud pocházejí děti používané pro výrobu adrenochromu. Fauré odpověděl, že každý rok ve Francii zmizí 58 000 dětí, a že pouze dvě třetiny z nich jsou nalezeny.
Dodal, že svědčil v případu ženy, která chtěla prodat svou dceru do laboratoře na adrenochrom v Dijonu. Yvese Saint Laurenta a další lidi ze světa módy nazval „pedofilními zločinci.“
Když Fauré začal mluvit o francouzském prezidentovi Macronovi, byl odříznut. Po odvysílání byl v médiích očerňován. Francouzský mediální regulátor Arcom zahájil vyšetřování. Několik vládních úředníků také uvedlo, že licence televizního kanálu C8 by neměla být obnovena.
Program se od Faurého výroků  distancoval .
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Bývalý drogový dealer učinil ve francouzské televizi šokující prohlášení o adrenochromu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden