Zase? Fauci uzavřel dohodu s „protipandemickou“ biolaboratoří
RSS

Zase? Fauci uzavřel dohodu s „protipandemickou“ biolaboratoří

Anthony Fauci, který se stále vyhýbá veřejné odpovědnosti a zároveň pobírá tučný vládní šek za nesčetná selhání v programu COVID, již údajně získal nové místo, kde se zabývá dalšími viry, vakcínami a možná i dalším plánovaným onemocněním.







Monarcha s maskou souhlasil s konzultantskou rolí pro nově vytvořenou „antipandemickou“ biolaboratoř, kterou financuje italská vláda, uvedl The Dossier.




Fauci reaguje na zprávu, že „podnítil“ únik dokumentů proti laboratoři
„Americký imunolog Anthony Fauci souhlasil, že bude působit jako neformální strategický poradce Rina Rappuoliho, vědeckého ředitele biotechnologického centra Biotecnopolo v Sieně, instituce založené ministerstvy univerzity, zdravotnictví, hospodářství a průmyslu s cílem zaměřit se na aplikovaný výzkum v oblasti biotechnologií a věd o živé přírodě, oznámila tento týden Fondazione Biotecnopolo,“ uvedla italská tisková agentura ANSA.



Pod nevinnou přezdívkou Biotecnopolo popsali úředníci laboratoř jako „antipandemické centrum se zvláštním zaměřením na vývoj a výrobu vakcín a monoklonálních protilátek pro léčbu nových epidemicko-pandemických patologií“ . Laboratoř již obdržela od Říma hojné finanční prostředky v řádu stovek milionů eur.




Fauci oznámil, že rozhodně vypukne další pandemie
Fauci se dostal pod značnou palbu kritiky kvůli svým vazbám na výzkum gain-of-function prostřednictvím vystřižené skupiny EcoHealth Alliance, která měla nakonec přímé vazby na čínskou laboratoř ve Wuhanu, odkud podle rostoucího množství důkazů pochází virus COVID.



Členové správní rady biolaboratoře v tiskovém prohlášení Fauciho chválili a informovali, že jeho zkušenosti se ukáží jako „zásadní krok k tomu, aby se Biotecnopolo stalo italským centrem pro výzkum, studium a prevenci pandemií“.




Fauci „přiměl“ vědce, aby „vytvořili dokument“, který vylučuje únik z laboratoře
Vědecký ředitel společnosti Biotecnopolo Rino Rappuoli má za sebou řadu nevkusných zkušeností z práce vedoucího výzkumu a vývoje vakcín ve společnosti GSK (GlaxoSmithKline), která se nechvalně proslavila rekordním vyrovnáním ve výši 3 miliard dolarů za podvody ve zdravotnictví, jak uvedl The Expose.



Rappuoli je také profesorem na Imperial College v Londýně, jejíž vymyšlené a široce zpochybňované počítačové podněty pomohly vyvolat šílenství COVID.




Nejdůležitější věc před dovolenou je dát se očkovat covid-19 vakcínou, řekla Bidenová
„V loňském roce Fauci vystoupil na konferenci pořádané společností GSK na téma ‚role vakcín při ochraně lidí a planety‘,“ napsal investigativní novinář Dossier Jordan Schachtel.



„Takže Fauci se nyní spojil s těžkými váhami Big Pharma a je poradcem tajného projektu biolaboratoře, který financuje italská vláda. Co by se mohlo pokazit?“



Zdroj: headlineusa.com




Rand Paul po vítězství vzkazuje Faucimu: Utajování ohledně covid-19 končí
Článek Zase? Fauci uzavřel dohodu s „protipandemickou“ biolaboratoří se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden