Ministerstvo zahraničí USA, Evropská unie, Sorosova OSF a Velká Británie financují globální cenzurní neziskovku
RSS

Ministerstvo zahraničí USA, Evropská unie, Sorosova OSF a Velká Británie financují globální cenzurní neziskovku

Zatímco ústavy všech výše zmíněných zemí slibují svobodu slova a projevu, ve skutečnosti všechny vlády podporují cenzuru opačných názorů.
V roce 1989 byly jedny z hlavních požadavků demonstrantů názorová a politická pluralita. Po nějakou dobu se skutečně v této oblasti veřejný prostor nijak neomezoval. Časem se však názory, které neodpovídají prosazované ideologii a jednostrannému vidění světa, začaly nálepkovat za dezinformace.
To se velmi výrazně vyostřilo s příchodem covidismu. Paradox je, že v dnešní době se již ukazuje, že většina toho, co bylo prezentováno jako nezpochybnitelná pravda, byly lži. A naopak: to, co bylo odkazováno do sféry dezinformací, se postupně odkrývá jako pravda.
Nicméně i přesto jsou stále tyto opoziční názory zejména na sociálních sítích cenzurovány a nálepkovány za dezinformace. A děje se tak po celém tzv. „západním“ světě, tedy tom světě, který jiné země za cenzuru kritizuje.
O totalitních manýrech EU již dlouhodobě nemá pochybnosti nikdo, kdo politiku tohoto molocha sleduje. To, že věnuje nemalé peníze i z  vašich daní na cenzuru či naopak podporu mainstreamových propagandistů, je všeobecně známo.
Bidenova vláda také není zrovna  zastáncem svobody slova  a vysoce postavený člen WEF Sunak je samozřejmě na stejné vlně. To, že na cenzuru nepohodlných názorů věnuje nemalý peníz i Sorosova OSF, je pak více než očekávané.
Pseudonezisková organizace, která „blacklistuje“ antisystémové weby z USA, zemí EU a Velké Británie, je štědře dotována jak vládou USA a Velké Británie, tak EU či Sorosovou OSF.
Veřejnost je tedy vystavena cenzuře sociálních médií (zejména Twitter a Facebook) a extrémní zaujatosti prominentních mainstreamových médií  propagujících a podporujících narativy a totalitní chování vlád.
Vznikající a vysoce destruktivní novou strategií je „zařazení nezávislých konzervativních médií na černou listinu,“ aby jim byly odebrány příjmy z reklamy, což má vést k jejich finančnímu zániku.
Posláním organizace Disinformation Index („DI“), která byla zřízena pro USA a EU a její mateřské organizace ve Velké Británii Disinformation Index Ltd. („GDI“) je definancovat online zpravodajské weby, které jsou z pohledu systému dezinformační.
Mají za úkol označovat weby, které šíří  dezinformace o  LBGT, popírají změnu klimatu, dezinformují o volebních podvodech, kritizují nelegální přistěhovalectví, šíří dezinformace o  konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou, kritizují potraty a šíří informace proti očkování.
Tedy tato USA, EU a Velkou Británii placená organizace převrací fakta a pravdu, aby vytvořila nepřátelský politický narativ.
Jejich systém hodnocení má za cíl vytvořit seznam nepřátelských webů sdílený s hlavními reklamními společnostmi a reklamními burzami, včetně Googlu a Microsoftu, aby umlčel neoblíbené projevy tím, že zruší financování reklamy.
Tyto weby jsou pak samozřejmě automaticky cenzurovány a označovány na sociálních sítích, ve vyhledávačích jsou zastrčeny někde v pozadí nebo je tam vůbec nenajdete.
Jisté je, že se tak vytvoří jedno názorové pole, které má působit na masy a vytvářet u lidí názory, které si souzní s prosazovanou ideologií. V žádném případě nesmí být nabízena pestrá názorová škála, aby si každý udělal svůj názor sám.
Ostatně, to je jasně vidět i na tom, jak vypadá takový seznam „zločinných“ webů a naopak webů, které jsou lidem doporučovány.
Zde se objevil například „blacklist“ z USA. Vlevo jsou weby, které jsou k inzerci doporučované, vpravo jsou weby z blacklistu. Při rozklíčování byl nalezen hlavní rozdíl. Weby vlevo podporují Bidenovy demokraty, zatímco weby vpravo jsou republikánské a přináší konzervativní názory:

Jak vidíte výše, tak weby jsou značeny jako minimálně rizikové, málo rizikové, vysoce rizikové a maximálně rizikové. Jde jen o seznam nejčtenějších amerických webů, celkový seznam je samozřejmě mnohem rozsáhlejší a postupně se doplňuje.
Stejně tak se bude rozšiřovat seznam webů ze zemí EU a Velké Británie. Jisté je, že prorežimní weby budou mezi sponzorovanými, zatímco opoziční weby budou deplatformované.
Vzhledem k tomu, že na internetu se lze pohybovat po celém světě, je zde jasná dohoda USA, EU a Velké Británie. I to je důvod proč je tato ziskovka financována právě z jejich zdrojů.
mezi hlavní sponzory patří i EU a Sorosova OSF Seznamy „nepřátel systému“ jsou zřejmě vzájemně sdíleny a je možné, že budou časem využity i jinak. Cenzura se postupně vyostřuje, jak jsme mohli vidět třeba na mazání webů u nás.
Jak potvrzují i americké zdroje, tak tato ziskovka funguje de facto zcela protiústavně, neboť svoboda slova je nedílnou součástí nejen americké Ústavy.
Zajímavý je i fakt, že v USA působí tato neziskovka již od roku 2020, kdy byl ještě Trump u konce svého funkčního období. Tedy fungovat začala za éry covidismu, kdy se cenzurní snahy celkově začaly vyostřovat.
Na závěr připomínám, že již na davoském srazu WEF letos v lednu byla cenzura jedním z nejvíce diskutovaných témat. Hlavní „specialistkou“ v tomto směru byla v diskuzním panelu Věra Jourová, která dokonce poučovala i americké „začátečníky.“
Jourová se totiž zabývá otázkou cenzury již zhruba od roku 2017, takže má v tomto směru dostatečnou praxi.
Cenzurní snahy by zřejmě mohly být potlačeny až se zásadní změnou politiky, což se však konkrétně v EU nedá očekávat. V USA by se pak musel do čela země dostat zarytý odpůrce cenzury. A takoví kandidáti tam vidět jsou…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Ministerstvo zahraničí USA, Evropská unie, Sorosova OSF a Velká Británie financují globální cenzurní neziskovku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden