Italský výrobce těstovin, které můžete koupit i u nás, propaguje ramadán, halal, islamizaci Evropy i LGBTQI (video)
RSS

Italský výrobce těstovin, které můžete koupit i u nás, propaguje ramadán, halal, islamizaci Evropy i LGBTQI (video)

Další z mnoha firem, které jsou plně v žoldu současného systému a neváhají podporovat zcela nekompatibilní agendu (islamizace a LGBTQ), je italský výrobce těstovin i omáček, jehož produkty najdete zcela běžně i na pultech našich prodejen.
A nyní je to – alespoň pro mne – další firma, kterou je třeba přidat na již nemalý seznam ignorovaných. Půjde-li to tak i nadále, pak bude těžké najít výrobce, který se – pokud už nic jiného – tváří alespoň apoliticky.
Carbonara je oblíbené a ikonické italské jídlo z vajec, pancetty (vepřového bůčku), sýra pecorino a černého pepře. Absence vepřového masa ve  verzi Barilly však vedla mnoho Italů k obvinění společnosti z „kulturního přivlastňování“ a podbízení se muslimům na úkor italské kuchyně.
Před lety italská firma vyrábějící těstoviny a omáčky Barilla natočila reklamu s normální rodinou.
Po deseti letech musí Barilla stále platit za to, že se v roce 2013 odvážila prohlásit, že jedině rodina je „přirozená,“ a že v reklamách na produkty společnosti není místo pro homosexuální páry. V poslední době dělá, co může, aby tuto hanbu vymazala, za zvuku pokroku a „woke“ iniciativ, kterým dominuje narativ „nového normálu“, který nás čeká.
Barilla nedávno podpořila i LGBTQI V posledních měsících Barilla také zveřejnila video, ve kterém  byl hmyz navržen jako potrava a vyzdvihli některé jeho vlastnosti. Dokonce v žertu radí, aby jej Italové používali při přípravě carbonary.
Barilla tak podporuje skutečně všechny aspekty současné ideologie, nezapomíná na žádnou její – byť jen sebemenší – součást.
A patří k dalším propagandistům, kteří chtějí udržet muslimy a homosexuály pohromadě, což samozřejmě pro jedny z nich skončí  špatně.
Nedávno Barilla vyvolala další kontroverzi svým filmem „Open Carbonara“, který představuje verzi tradičního italského jídla bez vepřového masa. Film, který byl vydán současně s oslavou „Dne Carbonary,“ každoroční oslavou klasického italského jídla, která se koná 6. dubna, vyvolal kritiku od mnoha Italů.
Ve filmu je multikulturní škola, jakých je hodně například v Miláně a dalších obohacoaných městech. Otec dívky, které vadilo, že její muslimský spolužák nemůže jíst špagety carbonara, protože je tam vepřové, se svým týmem vytvořil tento pokrm bez vepřového ve formě halal.
Jde o otevřenou podporu islamizace, multikulturalismu a výměny obyvatel:

In occasione del #CarbonaraDay , #Barilla ha diffuso uno spot sulla “carbonara inclusiva” per promuovere la “società multiculturale” pic.twitter.com/sXLM5D6ayE
— Francesca Totolo (@fratotolo2) April 7, 2023

Těstoviny Carbonara prezentované ve filmu nakonec nemají s původní recepturou nic společného, ale hlavní je, že jsou halal. Jde o neuvěřitelné podlézání muslimům. A toto podlézání v případě Barilly rozhodně tímto videem nekončí.
 
Barilla také podpořila právě probíhající ramadán Kritici obvinili společnost ze zrady italského kulinářského dědictví a uvedli, že je to akt kulturní podřízenosti a je nevhodné měnit tradiční pokrmy země. A samozřejmě mají naprostou pravdu.
Woke Barilla si stojí za svým filmem „Open Carbonara“ navzdory masivnímu odporu. Barilla je tak dalším z přívrženců práva šaría a film „Open Carbonara“ je dalším příkladem toho, jak snadno se woke levice vzdá kultury a tradic své země.
A opět připomínám, že Barilla prodává své výrobky  také u nás. Svojí propagandou de facto podporuje výměnu obyvatel, likvidaci evropských států, národů a tradic. Film to jasně ukazuje.
Proto je důležité, aby ti, kdo vše uvedené nepodporují, jejich výrobky bojkotovali….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Italský výrobce těstovin, které můžete koupit i u nás, propaguje ramadán, halal, islamizaci Evropy i LGBTQI (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden