Rada Evropy: Evropské země nesmí bránit ilegálům v překročení hranic
RSS

Rada Evropy: Evropské země nesmí bránit ilegálům v překročení hranic

Všechny nadnárodní organizace a instituce jako je již uvedená Rada Evropy, ale také EU, OSN, NATO, WHO a další, jsou ve skutečnosti zločinecké organizace, jejichž cíle jsou prakticky totožné, nicméně ve vztahu k Evropanům ničivé.
Jedním z těchto cílů je také výměna obyvatel, která zejména od roku 2015 probíhá v masovém měřítku. Mezitím se zejména EU snaží tento cíl maximálně urychlit, aby byl splněn daný cíl výměny do roku 2030.
To potvrzuje i nedávné schválení obdoby migračního paktu do unijních pravidel, legalizace migrace a také dlouhodobé odmítání EU poskytnout zemím na hranicích EU dotace na hraniční ploty.
Neméně podvratným orgánem je i Rada Evropy, kde jsou přidružené různé evropské země, tedy nejen ty, které jsou v EU.
Výbor Rady Evropy pro zabránění mučení v  nové zprávě  uvádí, že mnoho zemí EU brání nelegálním přistěhovalcům ve vstupu na jejich území. Podle rady je to nezákonné.
Používání „nelegálních“ metod se údajně v poslední době zvýšilo.
Policisté nebo pohraniční stráž údajně bijí migranty, aby je otočili. Občas použijí také varovné výstřely, když se migranti snaží překročit hranici.
Výbor se domnívá, že odmítnutí migrantů na hranicích – a obzvlášť pak takovým způsobem – porušují pravidla stanovená Radou Evropy a vyzývají všechny země Rady Evropy, aby s tím přestaly.
Podle Rady Evropy je výklad součástí nedotknutelného práva na azyl, které podle Rady umožňuje ilegální přistěhovalectví do jakékoli evropské země za účelem žádosti o azyl. Nikdo nesmí být pro azylové řízení odmítnut.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Rada Evropy: Evropské země nesmí bránit ilegálům v překročení hranic se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden