Bidenův loutkovodič: Syn George Sorose Alexander je pravidelným návštěvníkem Bílého domu
RSS

Bidenův loutkovodič: Syn George Sorose Alexander je pravidelným návštěvníkem Bílého domu

Asi jen málokdo věří tomu, že Biden je prezidentem, který o čemkoli rozhoduje. Člověk, který je rád pokud ovládne vlastní svěrače, je samozřejmě pouhou loutkou.
Hodně se hovoří o tom, že  skutečným prezidentem je Obama, přičemž nejen USA, ale i oddaným lokajským zemím – v čele s celou EU – vládne US Deep state.
Tomu napovídají i časté osobní návštěvy Sorose mladšího, který již postupně přebírá impérium svého otce. Na některá jednání po celém světě jezdí společně, ale mnoha akcí se již účastní jen Alexander.
Známý je i vliv Sorosových a jejich OSF na evropskou politiku. Tento vliv jen potvrzuje i jeho účast na jednání Bidenovy administrativy s francouzským prezidentem Macronem.
Syn miliardáře George Sorose se v tichosti stal de facto „velvyslancem“ Bílého domu a od nástupu prezidenta Joe Bidena do úřadu uskutečnil nejméně 14 návštěv, jak ukazují záznamy přezkoumané deníkem New York Post.
Jeho poslední návštěva zahrnuje setkání s tehdejším personálním šéfem Bílého domu Ronem Klainsem a poradkyní Ninou Srivastavovou, která také pracovala na Bidenově prezidentské kampani.
Později večer se Soros junior zúčastnil „opulentní státní večeře“ na jižním trávníku Bílého domu s americkým prezidentem a první dámou Jill Bidenovou, když je navštívil francouzský prezident Emmanuel Macron.
Alexander Soros je prezidentem Open Society, mocné kulturně marxistické nadace založené jeho otcem na podporu politické korektnosti, především v Evropě.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Bidenův loutkovodič: Syn George Sorose Alexander je pravidelným návštěvníkem Bílého domu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden