Belgický psycholog byl suspendován za to, že na sociálních sítích varoval před velkým resetem a vlivem WEF
RSS

Belgický psycholog byl suspendován za to, že na sociálních sítích varoval před velkým resetem a vlivem WEF

V demokracii může mít člověk různé názory, ovšem ne v demokracii s přívlastkem, která již ovšem žádnou demokracií není.
Pokud tedy zastáváte jakoukoli zodpovědnou funkci a hovoříte mimo mainstreamový narativ, pak máte v tzv. „liberální demokracii“ (což je jen převlečený korporátní fašismus) takřka jistotu, že na své názory doplatíte.
Ostatně, u nás jsme to mohli vidět nedávno na případu  za názory vyhozené učitelky. Útoky na Miroslava Ševčíka pak mají stejnou podstatu – neschopnost snášet jiné než mainstreamové názory pod hrozbou ztráty práce.
V totalitách se názory, které nejsou v souladu se systémem, vždy trestají. Za covidismu bylo po celé Evropě vyhozeno mnoho lékařů, kteří odmítali celý podvod podporovat a upozorňovali na dnes již prokázané lži.
Dalším takovým příkladem je belgický psycholog, který byl  suspendován za své názory, které prezentoval na sociálních sítích. Lze předpokládat, že pokud bude ve zveřejňování systému nepohodlných názorů pokračovat, na svůj post se již nevrátí.
Vrátit by se mohl až v případě, že by se změnil systém…
Belgický psycholog Steve Van Herreweghe dostal dvouletou suspendaci za své výroky na sociálních sítích o Velkém resetu a Světovém ekonomickém fóru. Van Herreweghe se hodlá odvolat proti rozhodnutí disciplinární psychologické komise , která je nezávislým orgánem odpovědným za ochranu titulu psychologa a má pravomoc přijímat disciplinární opatření.
Van Herreweghe na Twitteru vyjádřil svůj nesouhlas s pozastavením a uvedl, že problém není o jeho titulu, ale spíše o vnímané nespravedlnosti rozhodnutí a odmítnutí jeho práva na svobodu projevu. Domnívá se, že každý by měl mít právo vyjádřit svůj názor na záležitosti týkající se veřejného zdraví a dobrých životních podmínek bez obav z politických nebo obchodních zásahů.
Van Herreweghe použil svou platformu sociálních médií, aby vyjádřil své obavy ohledně Velkého resetu a Světového ekonomického fóra (WEF), o nichž věří, že jsou součástí širšího úsilí o nastolení „Nového světového řádu.“
Ve svých příspěvcích si vybral virology Stevena Van Guchta a Marca Van Ransta  a mluvil o nich jako o „obyčejných, dobře placených, narcistických rukojmích pověřených loutkovými vládami WEF.“
Van Gucht je belgický virolog, který byl klíčovou postavou v kontroverzní reakci země na Covid, zatímco Van Ranst je prominentní epidemiolog, který otevřeně hovořil o pandemii a jejím dopadu na společnost.
Silně obhajoval drakonické lockdowny a další opatření na kontrolu populace, což mu vyneslo masivní kritiku za poškozování ekonomiky a občanských svobod.
Velký reset, globální iniciativa navržená WEF, je zlověstným spiknutím s cílem nastolit nový světový řád globálního vládnutí. Klaus Schwab, zakladatel a výkonný předseda WEF, otevřeně uvedl, že krize, jako je pandemie Covid, představují „zvláštní příležitosti“ pro nastolení nového globálního řádu.
To vedlo mnohé k poznání, že cílem Velkého resetu je podkopat národní suverenitu a individuální svobody ve snaze o technokratickou vizi budoucnosti.
Van Herreweghe se také vyjádřil i k dalším tématům, přičemž spojil energetickou krizi, finančně-ekonomickou krizi, válku na Ukrajině, klimatickou krizi a propagandu genderové identity s „Velkým resetem.“ Popisuje transgenderové hnutí jako „ukázkový příklad toho, jak odcizené je lidstvo od své hlubší povahy.“ Varuje, že trivializace sexuality je nebezpečný trend, který by mohl vést k normalizaci pedofilie.
Van Herreweghe také prohlásil , že probíhá velký experiment, jehož cílem je postupná degradace Homo sapiens na bezduché otroky.
„Malá, ale extrémně bohatá skupina se zabývá velkým experimentem: dehumanizací jako impulsem pro technokratický transhumanismus. S lidmi jako programovatelnými roboty, které lze vzdáleně monitorovat,“ napsal na Twitteru.
„Postupná degradace z homo sapiens na bezduchého otroka prostřednictvím manipulativního strachu a viny a agresivních strategií útlaku,“ vysvětluje.
„Jak se to projevuje? Vlády měnící zákony bez jednomyslnosti, experimentální injekční kampaně založené na člověkem způsobené chřipce a pandemii založené na PCR, katastrofické lockdowny a totalitní opatření, cenzura a perzekuce kritických vědců, zdravotníků, umělců a kohokoli s vlivem, kdo se odváží odporovat antitezi vládního příběhu ovládaného velkými technologiemi, velkými bankami a velkými penězi.
Zavedení CBDC – programovatelných peněz s datem expirace, propaganda hmyzích potravin, vyvlastňování a vyhánění farmářů, vzestup extrémní zelené politiky, glorifikace  transgenderového hnutí, instalace a propagace sexuální indoktrinace od školky, polarizační tendence mezi lidmi, klimatické a dusíkové hoaxy a tak dále,“ shrnuje van Herreweghe.
„Dokud lidé neuvidí spojení mezi těmito toxickými sekulárními posuny a velkým základním experimentem, dokud budou stále v hypnóze,  stanou se ještě bezbrannější kořistí pro tyto destruktivní mistry zatracení,“ zdůrazňuje psycholog…
Tolik slova dalšího z lidí, kteří se stali nepohodlnými tomuto zvrácenému systému. I jeho slova potvrzují, že vše co se děje, se může dít jen díky „zhypnotizovaným“ masám, které nejsou schopny se probudit…
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Belgický psycholog byl suspendován za to, že na sociálních sítích varoval před velkým resetem a vlivem WEF se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden