Pokračování rozhovoru o nežádoucích následcích, selhání lékařského stavu a chybějící reflexi s MUDr. Janou Gandalovičovou – 2. část
RSS

Pokračování rozhovoru o nežádoucích následcích, selhání lékařského stavu a chybějící reflexi s MUDr. Janou Gandalovičovou – 2. část

ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN

Pokračování rozhovor s kardioložkou MUDr. Janou Gandalovičovou
Zánět srdečního svalu, myokarditida, byl samotnými výrobci vakcín proti covidu uváděn jako možný nežádoucí účinek a skutečně se v nezanedbatelném počtu objevuje v databázích sledujících hlášení. „Najednou se objevilo, že nám nějak umírají mladí lidé a bylo to nazváno SADS – syndrom náhlého úmrtí dospělých. Mně škublo v koutku a říkám si, co tohle je? Z kardiologie víme, že nejčastější příčinou srdečního selhání u mladých zdravých lidí jsou maligní aryrtmie. Ty jsou jedním z možných následků probíhající myokarditidy. A oni začnou zdůvodňovat náhlá úmrtí tím, že se sportovci nenasnídali nebo že závodili, když bylo moc horko nebo zima…,“ komentuje Jana Gandalovičová s tím, že je nezbytné otevřít oči a začít seriózně diskutovat o skutečných příčinách.


Místo reflexe a revize covidismu se podle ní ale vede spíše pštrosí politika. Informace o tom, zda je pacient očkován proti covidu mizí z předních míst lékařských zpráv, mlží se, nedaří se získávat data. „Na druhou stranu věřím, že je už dost lékařů, kteří alespoň pod čarou přiznají, že to očkování nesplnilo očekávání. Já si myslím, že by dost pomohlo i to, kdyby se ozřejmily finanční toky, aby bylo jasně vidět, kdo z toho profitoval. Kdo je na výplatní pásce farmaceutických firem. Protože i ti lékaři byli obalamuceni. Slibovalo se jim úplně něco jiného,“ říká Gandalovičová, podle níž lékařský stav selhal, když místo uklidnění pacientů šířil paniku a strach. První část rozhovoru s Janou Gandalovičovou najdete na tomto odkazu .
Kdo je MUDr. Jana Gandalovičová
Lékařka, kardioložka, členka Iniciativy 21, která se zasazuje za rozumný přístup ke covidu a očkování. Spolu s dalšími kolegy se, stejně jako mnoho lékařů po světě, postavila proti studii, kterou Pfizer předložil pro schválení vakcín pro děti od půl roku do čtyř let. Zpracovali detailní analýzu, která dokládala, že vakcína není pro takto malé děti bezpečná. „Řekli jsme si, že možná by Evropa mohla být uchráněna potenciálních devastačních účinků u takto malých dětí. Psali jsme na agenturu EMA, do Evropského parlamentu, europoslancům. Nikdo nám neodpověděl a vakcína byla schválena,“ uvádí k tomu Gandalovičová.



#gap-1677660177 {
padding-top: 30px;
}








#image_1707221574 {
width: 100%;
}






#gap-830233794 {
padding-top: 30px;
}



Informace o sdílení tohoto videa :
Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky . V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.
Link ke stažení videa naleznete zde:
Link ke stažení z úložiště
Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:
Odkaz na video na Odysee





#gap-1915249177 {
padding-top: 30px;
}




Článek Pokračování rozhovoru o nežádoucích následcích, selhání lékařského stavu a chybějící reflexi s MUDr. Janou Gandalovičovou – 2. část se nejdříve objevil na Svědomí národa .


Nejčtenější za týden