Německo: Mačetový útok v multikulturním Duisburgu – 4 zranění
RSS

Německo: Mačetový útok v multikulturním Duisburgu – 4 zranění

Duisburg patří k nejvíce obohacovaným městům v Germanistánu. Jsou zde no-go zóny, kam se i policie bojí vstoupit v menším než hojném počtu. Kriminalita je v tomto městě na vzestupu a čas od času se zde řeší i vzájemné boje arabských klanů.
Případ, ke kterému došlo včera navečer, je příliš čerstvý a zatím se nehovoří o motivu ani původu obětí. Jisté je, že pachatelé utekli a prozatím nebyli dopadeni.
Zda se jednalo o vyřizování účtů mezi gangy nebo o multikulturní obohacení zatím není zcela jasné.
V Duisburgu došlo k útoku mačetou v tělocvičně. Pravděpodobně dva pachatelé jsou na útěku.
K pobodání došlo v šatně tělocvičny v centru Duisburgu. Podle zprávy jeden nebo dva pachatelé údajně napadli čtyři další muže (ve věku mezi 20 a 30 lety) noži a mačetami a brutálně je pobodali. Muži byli podle deníku vážně zraněni, dva z nich mohou být ve smrtelném nebezpečí.
Kromě policejních hlídek byly na místě činu také příslušníci speciální jednotky.
Na místě bylo také aktivních několik sanitek a pohotovostních lékařů. Občas nad centrem města kroužil vrtulník. Útočníci údajně uprchli do centra města, řekli svědci novinám…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Mačetový útok v multikulturním Duisburgu – 4 zranění se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden