Rusko spustilo videokampaň a vyzývá „skutečné muže“, aby bojovali na Ukrajině
RSS

Rusko spustilo videokampaň a vyzývá „skutečné muže“, aby bojovali na Ukrajině

Kreml však nyní hledá další profesionální vojáky, kteří by na Ukrajině bojovali dobrovolně, a za tímto účelem spustil novou náborovou iniciativu založenou na reklamní videokampani, která si získala širokou pozornost. (Foto: Youtube)







Podle dalšího popisu v agentuře Reuters ministerstvo obrany doufá, že se mu podaří nalákat kvalitní bojovníky na solidní plat a výhody:




Šejkové skupují ve velkém ruskou ropu a pak ji prodávají do Evropy
Inzerát, který vyzývá muže k podpisu smlouvy s ruským ministerstvem obrany za plat od 204 000 rublů (2495 dolarů) měsíčně, zobrazuje muže v supermarketu oblečeného do vojenské uniformy, který drží těžký kulomet. Poté je zobrazen v uniformě ochranky s otázkou: „Je tohle ten typ ochránce, kterým jste snil stát se?“. Dále ve videu muž prochází mlhou s dalšími vojáky po něčem, co vypadá jako bojiště. Poté je zobrazen jako instruktor v posilovně, který pomáhá klientovi zvedat činky.




USA varuje Rusko: Nesahejte na americké jaderné technologie na Ukrajině
„Opravdu v tom spočívá vaše síla?“ ptá se video, než je střih na taxikáře přebírajícího jízdné od klienta, který se poté na bojišti promění ve vojáka. „Jsi skutečný muž. Buď jím,“ říká reklama.





Zdroj: reuters.com




Co dělal ruský tank T-90 z Ukrajiny na americké zastávce pro kamiony?
Článek Rusko spustilo videokampaň a vyzývá „skutečné muže“, aby bojovali na Ukrajině se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden