Také Japonsko se již otevřelo pro výměnu obyvatel
RSS

Také Japonsko se již otevřelo pro výměnu obyvatel

Je dlouhodobě známým faktem, že nejen Japonsko, ale všechny země Dálného východu jsou uzavřeny migraci z vnějšího světa. I to je důvod proč – na rozdíl od Evropy -zůstávají dlouhodobě monokulturními.
Nicméně Japonsko, které je již od konce 2. světové války v plném područí US Deep state, se nyní podobně jako Evropa rozhodlo otevřít své hranice pro Afričany, Araby a další cizince. Prozatím nabízí azyl zejména LGBTQI, časem hodlá důvody, pro které bude možné do země migrovat, výrazně rozšířit.
Po kritice z EU a USA nyní Japonsko začíná přijímat žadatele o azyl ze třetího světa. V ostře sledovaném případu byl nyní udělen azyl ženě z Ugandy, která tvrdí, že je ve své domovské zemi utlačována, protože je lesbička, jak hlásí Japan Today.
Není obvyklé, aby Japonsko udělovalo azyl lidem ze třetího světa. Tento typ přistěhovalectví byl – až dosud – extrémně omezený.
V roce 2022 Japonsko udělilo status uprchlíka 202 lidem, což je nejvyšší počet od roku 1982, kdy země začala udělovat azyl.
Pravidla se nyní začínají uvolňovat a současný případ přitahuje velkou pozornost.
30 letá žena přišla do Japonska v roce 2020 a požádala o status uprchlíka. Tvrdila, že ji policie v Ugandě zneužívala kvůli její homosexualitě.
Její žádost však byla zamítnuta, což vedlo k příkazu k vyhoštění.
Okresní soud v Ósace však v březnu rozhodl, že by měla být uznána za uprchlici. Podle soudu bylo rozhodnutí o deportaci nezákonné, protože podle ugandských zákonů může být žena potrestána za svou homosexualitu, pokud se vrátí domů.
Stát se proti verdiktu neodvolal a nyní je jasné, že žena může v Japonsku zůstat.
Obdržela certifikát od Regionální migrační agentury v Ósace, který ji uznává jako uprchlíka. Jeden z jejích příznivců říká, že žena má nyní nárok na pobyt jako uprchlice v Japonsku po dobu pěti let. Ženě údajně pogratuloval úředník migračního úřadu, když obdržela certifikát.
Japonsko nyní představilo nové pokyny pro uznávání takzvaných uprchlíků. To je reakce na globální kritiku minimálního počtu přistěhovalců z třetího světa v zemi.
Nové pokyny mimo jiné umožňují získat postavení uprchlíka, pokud se má za to, že žadateli hrozí v domovské zemi pronásledování z důvodu jeho pohlaví nebo sexuální orientace. Vláda navrhuje i další legislativní změny, které migrační příliv výrazně zvýší…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Také Japonsko se již otevřelo pro výměnu obyvatel se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden