„Ve Švédsku je to stejné jako v arabské zemi,“ říká Arabka a zve své krajany do „jejich“ země (video)
RSS

„Ve Švédsku je to stejné jako v arabské zemi,“ říká Arabka a zve své krajany do „jejich“ země (video)

Švédsko je spolu s Francií jednou z nejvíce islamizovaných zemí v Evropě. V obou případech se jedná o země, u nichž není otázka zda, ale kdy se změní v regulérní chalífáty.
Ovšem zatímco v případě Francie jde do značné míry o její koloniální dědictví, severská země se nechala islamizovat zcela dobrovolně, když byla tamními socanskými politiky před lety vyhlášena první multikulturní zemí Evropy.
Zdá se však, že vše spěje přesně tou cestou, aby se země opět stala monokulturní, ale poněkud jiným způsobem než tomu bylo předtím, tedy v době, kdy byla vyhlášena multikulturní zemí a v celém Švédsku žilo 99% Švédů. Ti se totiž postupně stávají menšinou.
Švédsko již za roky výměny obyvatel vyšlo invazním hordám natolik vstříc, že od nich nepožaduje ani žádnou integraci či dobrou znalost jazyka. To ostatně oceňuje i Jemenka, která do této skandinávské země zve své souvěrce a upozorňuje na to, že jde o zemi, kde se netřeba přizpůsobovat, protože Švédsko se již dávno přizpůsobilo muslimům…
Na populární platformě TikTok hovoří Esraa, muslimská dívka z Jemenu. Využívá svou platformu s více než 60 000 sledujícími, aby předvedla a propagovala život ve Švédsku pro arabsky mluvící muslimy.
Její fanoušci mohou sledovat, jak šťastně mluví o tom, jak je život ve Švédsku stejný jako v arabských zemích, a že je možné pokračovat v životě stejně jako ve své domovské zemi, aniž byste se museli přizpůsobovat.
Navzdory skutečnosti, že arabské země se liší od Švédska na mnoha úrovních, mnoho migrantů z těchto zemí se rozhodlo usadit se ve Švédsku. Očividně to není tak, že by se chtěli dostat pryč od svých starých kultur, jazyků a tradic, protože se rozhodli vzít si je s sebou a pokračovat v životě jak byli zvyklí.
Prostřednictvím svého kanálu na populární platformě sociálních médií TikTok chce Jemenka Esraa sdělit, že muslimští Arabové se mohou cítit stejně doma ve Švédsku jako ve svých domovských zemích.
Hodně se mluví o probíhající „výměně obyvatelstva“ ve Švédsku a ti, kteří to tvrdí, jsou podporováni skutečností, že migranti jako Esraa, kteří do Švédska sami přicházejí, to také tak vidí.
Esraa ukazuje mimo jiné ulici pravděpodobně v Helsingborgu, plnou arabských obchodů a restaurací. Nazývá ulici „arabskou ulicí ve Švédsku“ a říká, že „nebudete mít pocit, že jste ve Švédsku, když jste tady na této ulici.“
Ukazuje, jak jsou všude kolem ní arabské obchody „mahallat arabia.“
K vidění je restaurace Damas, která podává jídla z Blízkého východu, obchody, které prodávají arabské sladkosti, obchod s oblečením Tahara, který prodává hidžáby, závoje, džilaby – a další a arabské supermarkety.
Video končí prohlášením, že se budete „cítit jako ve své arabské domovině, když budete na této švédské ulici.“

document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/04/video1muslimka.mp4


Helsingborg je podle Esraa velkým hitem pro muslimy. V dalším klipu ukazuje čtvrť „Planter,“ kterou nazývá muslimskou čtvrtí. Říká, že většina těch, kteří žijí v této čtvrti, jsou Arabové, a že je tam vše potřebné pro muslimy – arabské kadeřnictví, restaurace a obchody a co je nejdůležitější, také mešita!
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/04/video2_musl.mp4
V jiném videu Esraa přirovnává velkou mešitu „ masjid “ v Malmö, financovanou islámskou diktaturou Katarem, ke kostelu stojícímu vedle. Nadšeně říká, že mešita je největší ve Skandinávii a její stavba stála více než tři miliony eur. Pak říká, že je mešita „ ubhanallah “ (sláva Alláhovi)  vždy plná lidí, na rozdíl od vedlejšího kostela, kam lidé přestali chodit.
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/04/musli3video.mp4
Během ramadánu Esraa cestuje do Malmö, aby se modlila a jedla „iftaar“ (večerní jídlo, které přerušuje půst během ramadánu), kde se šťastně raduje z toho, kolik muslimů zaplní mešitu.
Ve videu vypráví, jak je mešita v Malmö „tak dobrá mashallah “ (z Alláhovy vůle), a že nikdy předtím nezažila tak dobrou a pohostinnou mešitu – a to navzdory skutečnosti, že se ani nenarodila ve Švédsku, ale žila v Jemenu.
Vše je řečeno v arabštině. Ve Švédsku v roce 2023 totiž nemusíte mluvit švédsky ani rozumět švédskému jazyku….
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/04/video4musl.mp4
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek „Ve Švédsku je to stejné jako v arabské zemi,“ říká Arabka a zve své krajany do „jejich“ země (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden