Pokud jsou na palubě ISS astronauti, proč jsou snímky zinscenovány? (video)
RSS

Pokud jsou na palubě ISS astronauti, proč jsou snímky zinscenovány? (video)

Pokud jsou na palubě Mezinárodní vesmírné stanice astronauti, proč existují drtivé důkazy, že záběry z ISS jsou zinscenované?  Mluvčí a aktivista Justin Robert nedávno položil  tuto otázku na zasedání komise Brevard County Commission v Cape Canaveral na Floridě.
Vyzývá Komisi okresu Brevard, aby prošetřila program NASA ISS.
Robert poukázal na to, že NASA používá různé metody ke klamání veřejnosti ohledně přítomnosti astronautů na palubě ISS. Například se ukázalo, že se používají postroje, zelené obrazovky a virtuální realita, aby to vypadalo, jako by astronauti byli ve stavu beztíže.

Poté uvedl několik příkladů: astronauti náhle mizí z dohledu, sahají po předmětech, které tam nejsou, astronauti se zamotávají do postrojů a  objevují se z ničeho nic.
„Pokud tam opravdu jsou, proč používají hollywoodské techniky k inscenování obrázků?“ zeptal se Robert.
Kromě toho byly několikrát pozorovány během výstupů do vesmíru mimo ISS i vzduchové bubliny. Ptal se, jak je možné, že ve vesmíru existují vzduchové bubliny. V roce 2013 se Luca Parmitano málem utopil na vycházce do vesmíru, když se mu do helmy nalila voda.
„Jsou ve vesmíru nebo pod vodou?“
Robert poukázal na to, že trénují v bazénu, který je přesnou replikou ISS. NASA dostává každý rok asi 3 miliardy dolarů, aby udržela ISS v provozu. Chce vědět, kam jdou všechny peníze daňových poplatníků.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 3.7 ] Článek Pokud jsou na palubě ISS astronauti, proč jsou snímky zinscenovány? (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden