Právník varuje před nebezpečím 15minutových měst: „Musíme se stát neviditelnými“ (video)
RSS

Právník varuje před nebezpečím 15minutových měst: „Musíme se stát neviditelnými“ (video)

Americký právník je dalším v dlouhé řadě těch, kdo varují před 15minutovými a chytrými městy. V té souvislosti opět připomínám, že se to může týkat jakéhokoli města zhruba nad 10 tisíc obyvatel.
Je proto dobré sledovat, zda se i vaše město nezapojilo do tohoto projektu. ČR je ovšem především jedním z lídrů projektu „smart city“ – tedy tzv. chytrých měst. Pokud již jakékoli město přistoupilo na projekt smart city, pak je vysoce pravděpodobné, že se přihlásí i k projektu 15minutových měst.
Tato města se pak stanou zejména v době vyhlášené pandemie nebo klimatické nouze doslovným koncentrákem, ze kterého se jen tak nedostanete.
Před 15minutovým městem, ale i digitální měnou (CBDC) a digitální identitou (ID) ve videu níže varuje i americký právník.
„Všechny informace, které se shromažďují o lidech, jdou na centrální místo. Informace se ukládají a zpracovávají a společnosti a vlády mají přístup k této databázi.“ To prohlásil právník W. Scott McCollough v pořadu Good Morning CHD  .
„Tato síť existuje a je zabudována například do bezdrátové sítě,“ pokračoval. „Stisknutím tlačítka mohou aktivovat něco jako digitální měnu centrální banky (CBDC).“


„Už žádné peníze, jedno stisknutí tlačítka a máte to, CBDC,“ podle McCollougha. „Jedno stisknutí tlačítka a už nemůžete vstoupit do obchodu. Jedno stisknutí tlačítka a policista bude za vámi, když se dostanete mimo své 10, 11 nebo 15 minutové město.“
„To vše je připraveno,“ zdůraznil advokát.
„Je to tady. Testovali to během pandemie. Informace jsou k dispozici a jsou dostupné. Všechno je to propojené. A vlády, zejména vláda USA, a mnoho zpravodajských služeb, má k těmto informacím přístup. Nepotřebují k tomu povolení.“
„Musíme říct ‚ne‘. Musíme se stát neviditelnými, abychom jim zabránili, aby nás ovládali.“
K poslednímu prohlášení jen dodávám, že by nebylo potřeba být neviditelnými, kdyby se většina lidí konečně probudila a uvědomila si, kam svět stále rychlejším krokem směřuje.
Pokud by se většina lidí vzepřela, nebylo by možné tyto plány účinně realizovat. Po ukončení hotovosti a zavedení CBDC  už bude jakýkoli odpor neúčinný…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Právník varuje před nebezpečím 15minutových měst: „Musíme se stát neviditelnými“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden