Biden jmenoval novým velvyslancem v Chorvatsku transku, údajně tím reaguje na silné „prolife“ hnutí v zemi
RSS

Biden jmenoval novým velvyslancem v Chorvatsku transku, údajně tím reaguje na silné „prolife“ hnutí v zemi

Biden si velmi rád usazuje na vysoké posty LGBTQI – ideálně pak barevné. Nyní je v kurzu zejména trans, samozřejmě také s patřičným ideologickým zápalem.
Nyní jmenoval biologického muže, který se prohlásil za ženu – a navíc je dlouholetým podporovatelem depopulační agendy – na post amerického velvyslance v Chorvatsku.
Cílem prý má být potlačení v zemi příliš silného „prolife“ (tedy prorodinného) hnutí a zároveň i zavedení patřičných zákonů ve vztahu k LGBTQI, jejichž přijetí tlačí také EU.
Jen by mne zajímalo, zda by si  podobné individuum dovolily USA poslat třeba na saúdskoarabskou ambasádu. Tam je totiž pro podobné jedince praktikován i trest smrti.
Washington je zjevně znepokojen silným pro-life hnutím v Chorvatsku. Alespoň to tvrdí konzervativní chorvatský poslanec Stjepo Bartulica.
Podle jeho názoru to není náhoda: nová americká velvyslankyně – biologický muž – Natalie Rayesová je nechvalně známá podporou potratů až do porodu a podporuje mladé lidi, aby změnili své biologické pohlaví.
Americký prezident Joe Biden slouží nejextrémnějším kruhům „Demokratické strany“. Bartulica řekl, že Natalie Rayes, který má venezuelský původ, je jeden z vedoucích pracovníků Planned Parenthood , organizace založené otcem Billa Gatese, což je ve skutečnosti továrna na potraty.
Natalia Rayes je také propotratovou aktivistkou kalifornské levice. Kalifornie i díky této lobby před časem schválila umožnění potratů až do porodu, ale chystá se dokonce uzákonit možnost zabít dítě až 28 dní po porodu . T edy tito radikálové se chystají zlegalizovat vraždy novorozenců.
Washington je zjevně znepokojen silným „pro-life“ hnutím v Chorvatsku, když do země posílá na ambasádu levicového radikála.
Zároveň by však tento krok mohl dát vzpruhu těm, kteří v Chorvatsku bojují za život: podobná akce ze strany Washingtonu ukazuje, že jejich aktivity mají ve světě ohlas, a že si všímají toho, co se v této části Evropy děje.
Bartulica popřál novému velvyslanci vše dobré, ale poukázal na to, že příznivci „pro-life hnutí“ v Chorvatsku zůstávají oddáni nejzákladnějším lidským právům a nesouhlasí s agresivní levicí.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Biden jmenoval novým velvyslancem v Chorvatsku transku, údajně tím reaguje na silné „prolife“ hnutí v zemi se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden