Investor byl zatčen poté, co veřejně promluvil o úzkých kontaktech Gatese a Epsteina (video)
RSS

Investor byl zatčen poté, co veřejně promluvil o úzkých kontaktech Gatese a Epsteina (video)

V sobotu byl investor Peter Flaherty  zatčen a odveden z místa konání na výročním zasedání Berkshire Hathaway. Když hovořil o Billu Gatesovi, vypnuli mu mikrofon.
Flaherty, předseda Národního právního a politického centra, byl přerušen, načež řekl, že nebude cenzurován. Warren Buffett, velký šéf Berkshire Hathaway, řekl, že může pokračovat ve své argumentaci za předpokladu, že nebude mluvit déle než tři minuty.
Když začal mluvit o vztahu mezi Billem Gatesem, blízkým přítelem Buffetta, a pedofilem Jeffreym Epsteinem, okamžitě k němu přistoupili dva členové ochranky. Bylo mu řečeno, aby odešel.


Flaherty odmítl ustoupit a přestat mluvit, a tak ho policista chytil za paži a zatkl. Byl vyveden z místnosti (hovořil cca do 2:15 min, poté již mluví Buffet).
Než mu vypnuli mikrofon, poznamenal, že Buffett daroval desítky miliard Nadaci Billa a Melindy Gatesových. „Pokud je ‚woke‘ kultura nemoc, filantropie je virus,“ řekl Flaherty.
„Nadace Gatesových dává školám peníze na výuku kritické rasové teorie. Nadace Gatesových také nabízí výukové balíčky o genderové identitě, například o tom, že gender je výsledkem „sociálně a kulturně konstruovaných myšlenek. To je lež,“ řekl.
„Víme, jak moc se Bill Gates stará o děti. Často se setkával s Jeffreym Epsteinem a cestoval s ním poté, co byl Epstein odsouzen za sexuální zločiny,“ zdůraznil Flaherty.
Dále řekl, že Nadace Gatesových je hlavním podporovatelem Arabella Associates, která stojí za projekty jako „Zakažte policii“ nebo „Žádné další peníze pro policii.“
„V důsledku toho se americká města stávají neobyvatelnými,“ řekl Flaherty, načež byl mikrofon vypnut.
Mimochodem, na zasedání se objevil Bill Gates jen 30 minut před uvedeným projevem. Zřejmě i to byl důvod proč musel být nakonec řečník umlčen:

And bill gates was here 30 minutes ago. pic.twitter.com/7UV5F3aggb
— Tykoo.eth (@0xTykoo) May 6, 2023

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Investor byl zatčen poté, co veřejně promluvil o úzkých kontaktech Gatese a Epsteina (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden