Totální chaos v Austrálii: Nemocnice se plní, nejsou k dispozici žádná lůžka, sanitky ve frontě (video)
RSS

Totální chaos v Austrálii: Nemocnice se plní, nejsou k dispozici žádná lůžka, sanitky ve frontě (video)

Austrálie zavedla doslova covidový fašismus, v němž se neštítila zřídit ani koncentráky nejen pro infikované, ale i pro ty, kdo – byť negativní – například dorazili ze zahraničí. To vše doprovázené neskutečným tlakem na to, aby si občané nechali aplikovat experimentální genové injekce.
Jak prokázala nejedna studie , tak genové preparáty, prezentované jako „vakcíny“, které však nemají s vakcínami nic společného, neboť nemoci nebrání a nakažený ji může i přenášet, způsobují doslovný rozpad imunity těch, kdo si nechali experimentální látku aplikovat. Proto lze již nyní spekulovat o tom, co by mohlo být příčinou současného neobvyklého stavu, k němuž došlo v Austrálii.
Pokud studie hovoří pravdu, pak nyní může být vícekrát očkovaný člověk mnohem náchylnější k tomu, aby zkolaboval třeba při obyčejném nachlazení. A nezapomeňte, že v Austrálii je právě konec podzimu. A právě stát Victoria byl tím, který najel na nejtvrdší covidfašismus…
Situace v nemocnicích v australském státě Victoria je mimořádně vážná. Je to chaos. Nemocnice se plní a sanitky stojí ve frontě.
Minulý pátek záchranná služba ve Victorii oznámila červený kód: sanitky musely vyjet tak často, že žádná sanitka nebyla k dispozici pro 70 pacientů, kteří museli velmi dlouho čekat. „Je to vážný problém. Ještě není ani zima,“ stěžoval si Mark Putland , ředitel pohotovosti v královské melbournské nemocnici.
Řekl, že lidé na pohotovosti musí čekat v průměru devět až 10 hodin, než na ně přijde řada. Někteří pacienti musí kvůli nedostatku lůžek čekat déle než 20 hodin.


Problémy se neomezují jen na Melbourne. Sanitky nebyly k dispozici ani ve městech Shepparton a Bendigo. Problém je v tom, že sanitky se nemohou zbavit pacientů v přeplněných pohotovostních odděleních. Nemocnice jsou nuceny nechat pacienty na nosítkách ze sanitky, protože prostě nejsou k dispozici žádná lůžka.
V uplynulém roce se počet pacientů čekajících na sanitku zečtyřnásobil. „Šokující,“ řekl řidič sanitky, který si přeje zůstat v anonymitě, protože mu není dovoleno mluvit s médii. Nejčastěji vozí lidi, kteří měli mrtvici nebo srdeční infarkt, a kteří potřebují okamžitou léčbu kardiologem.
Reportérka Today Show Christine Ahern také uvedla, že ženy rodí na pohotovosti kvůli chronickému nedostatku porodních asistentek. Hovořila o „zdravotní krizi“.
Mluvčí úřadů uvedl, že očekává, že tlak na nemocnice se bude v zimě dále zvyšovat.
Proč jsou lidé v Austrálii tak nemocní? Jistě by bezpečná a účinná vakcína měla zajistit, že nemocnice nebudou zaplaveny?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 4.7 ]


Nejčtenější za týden