V Rakousku již v některých městech převažují muslimští žáci nad katolíky
RSS

V Rakousku již v některých městech převažují muslimští žáci nad katolíky


Nárůst počtu muslimů se týká hlavně velkých měst jako Vídeň, kde tento problém přetrvává již roky, ale nově také Linec nebo Graz. To velmi snadno vytvoří představu, jak to bude v zemi vypadat za nějakých 10-15 let, až většina dospěje.
Vídeň vždy byla symbolem boje proti islamizaci, ale nyní by mohla být naopak příkladem toho, jak to vypadá, když se země dobrovolně vzdává islámu.
Ve Vídni tvoří muslimští studenti již několik let většinu, nyní je tomu tak i v Linci. Letos poprvé bylo na základních školách v hornorakouské metropoli napočítáno více muslimů než katolíků.
Ve Vídni bylo v roce 2017 napočítáno více muslimských než římskokatolických studentů – nyní je tomu tak i v Linci. 12 952 žáků navštěvuje základní  školy v hlavním městě Horního Rakouska, 35,75 procent těchto dětí – tj. 4631 žáků – patří k islámské náboženské komunitě, uvádí  „Kurier“.  Počet studentů s římským katolicismem je na druhé straně 33,13 procenta (4291 studentů).
Jak ukazuje i hornorakouské ministerstvo školství, výrazně se zvýšil i počet žáků bez vyznání. Zatímco před pěti lety to bylo 1158, nyní se zvýšil na 1821 studentů – nárůst o 57,2 procenta.
Žáci s protestantskou (315) a pravoslavnou (790) vírou, stejně jako jiné náboženské komunity (1114) jsou jasně v menšině.
U uvedených čísel se to jistě nezastaví, protože muslimská invaze i nadále pokračuje.
A zatímco nejstarší generace s velkou převahou původního obyvatelstva vymírá, mladí s postupnou převahou muslimů dospívají a další se rodí…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek V Rakousku již v některých městech převažují muslimští žáci nad katolíky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden