Takto je obohacována Evropa – mačetami, střelnými zbraněmi i pěstmi (videa)
RSS

Takto je obohacována Evropa – mačetami, střelnými zbraněmi i pěstmi (videa)


Tentokrát mám pro vás videa z dvou islamizovaných zemí a jako bonus jeden případ obohacení bez videa. Všechny země, ve kterých k daným událostem došlo, již směřují rychlým krokem k chalífátu a v jedné z nich se dokonce do čela dostal muslim.
Tato videa snad ani nepotřebují detailnější popis, záběry mnohdy vypoví víc než slova.

ENCORE UNE FUSILLADE DANS LE QUARTIER DES MOULINS !
Un mercredi matin, à 11h. On continue jusqu’à ce qu’un gosse prenne une balle perdue !?
Fusillades, coups de couteau (2 encore cette nuit !) : #Nice06 est en état d’urgence sécuritaire !
La situation est hors de contrôle. pic.twitter.com/VrGy6QeXq9
— Philippe Vardon (@P_Vardon) May 31, 2023


První video je z francouzského Nice, kde jsou vidět podobné výjevy takřka každý den, také v minulosti jste se zde na podobné video mohli podívat.
Výstřely byly slyšet ve středu dopoledne kolem 11:00 ve čtvrti Moulins v Nice. Podezřelí utekli na skútru. Policie je zatkla ve čtvrti Bornala v Nice. Jedna osoba byla střelena do břicha ve vozidle.
Při vzájemné přestřelce došlo k celkem třem zraněním.


Druhé video nás přenese do Velké Británie, konkrétně pak do Skotska, které má nového muslimského premiéra. Také v ulicích tamní metropole to občas vypadá spíš jako někde v zemi jeho předků – Pákistánu, kde nejsou podobné výjevy až tak neobvyklé.


Muž bojuje o život po  útoku mačetou na ulici v Glasgow.
22letý muž byl nalezen kriticky zraněný v Cardross Court v oblasti Dennistoun včera večer.

Glasgow (Royaume-Uni) : un jeune homme entre la vie et la mort après une attaque à la machette par plusieurs individus pic.twitter.com/ERBZO101n4
— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) May 31, 2023


Byl údajně napaden za denního světla gangem mužů s mačetami. Na místo pak spěchala záchranná služba a muž byl převezen do Univerzitní nemocnice královny Alžběty v Glasgow.
Jeho stav zdravotníci popisují jako kritický. V souvislosti s  incidentem byl nyní zatčen 27letý podezřelý (o jehož identitě se nic nepíše).
A na závěr ještě menší bonus – mezinárodní multikulturní obohacení, ke kterému došlo v Německu.
Tam došlo k napadení mladého německého fotbalisty mladým fotbalistou z klubu z francouzských Met.
15letý chlapec zemřel po rvačce na fotbalovém turnaji ve Frankfurtu. Obviněný je údajně zatím v šoku. Musí zůstat ve vazbě.
Útočník ve věku 16 let vypovídal ve středu před okresním soudem ve Frankfurtu. Jak řekl jeho právník Seyed Iranboomy pro t-online, jeho klient se omluvil rodině oběti. Dále řekl, že je muslim a z celého srdce se modlil za berlínského hráče. U 15letého chlapec  již dříve došlo k mozkové smrti.

Podle okresního soudu je muslimský fotbalista obviněn z nebezpečného ublížení na zdraví s následkem smrti. 16letý obviněný je členem mládežnického francouzského týmu FC Metz.
Údajně napadl dalšího soupeře z JFC Berlín během turnaje na svatodušní neděli na sportovním hřišti SV Viktoria Preußen a udeřil ho oběma pěstmi do obličeje.
Poté vzal 15letého chlapce a udeřil ho do břicha. 15letý Berlíňan se dokázal osvobodit a odejít. Obžalovaný ho pak následoval a uštědřil mu tvrdou ránu do hlavy a do zad.
 



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Takto je obohacována Evropa – mačetami, střelnými zbraněmi i pěstmi (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden