Ideologické kecy nás nezahřejí a nenakrmí
RSS

Ideologické kecy nás nezahřejí a nenakrmí

MILENA DOUŠKOVÁ
To co udělalo Rusko dělá USA celým průřezem svých dějin a jak je možné, že nikomu nevadí jejich vraždění v Jugoslávii a dalších zemích.

Kdo udělal stejnou chybu jako já a pustil si Máte slovo, tak slyšel stejně neuvěřitelné slova jako já. Kdo fakt bodoval byl Bartošek za KDU-ČSL  Ten člověk má plnou hubu ideologických keců o tom, jak se musíme uskromnit, vydržet to a tím dorazíme diktátora Putina. Zabráníme ruským vojákům ve vraždění dětí, znásilňování dětí a dalších válečným pohromám. Nějak zapomněl, že stejnou pohromu dělají i ukrajinští vojáci. Teda pokud se to děje, protože všichni mají spoustu keců a jak to doopravdy je, ví jen málo kdo. Podle Bartoška, každá koruna která se odešle do Ruska vraždí Ukrajince. Je to možné a zase je pravda, že každá kačka kterou pošleme na Ukrajinu zabíjí zase Rusy. Můžete namítnout, že je Rusko agresor a že se to nedá srovnávat. No já si to nemyslím. Všichni to politici, co tvrdí, že válka udeřila jako blesk z čistého nebe kecají až se jim od huby práší.
Po Majdanu věděli všichni, že pokud se s Putinem nedomluví a budou ho dráždit 8 let s arogancí a nenávistí, tak pohár přeteče a poteče krev. Na mně neplatí řeči my nic, my jsme to vůbec netušili. Nebo nám chtějí říct, že jsou tak pitomí, že obyčejní lidé vědí víc? Nebo tuší víc? Říkejte si tomu jak chcete, ale já to říkala celá léta a čím více se Nato přibližovalo k ruským hranicím, tím větší průser jsem čekala. Co se dělo na Donbase věděl také každý a plky o nevědění zase neberu.
Dále nám Bartošek sdělil, že ruský člověk nemá pro svoje vládce žádnou cenu a klidně je obětují za jakoukoliv cenu v rámci svých mocenských ambicí. Dokonce to mají chudáci Rusové geneticky zakódované. Dorazil to větou, že když Rus jde do války vykašle se vláda na školství, na zdravotnictví a pak prý nebudou mít Rusové zuby, ale budou mít tanky.  – To je k neuvěření. Je to jako bych četla o našich vládcích, protože my pro také nemáme žádnou cenu. Hodíme se jen na placení daní a když jdeme k těch pitomých urnám. Jo a zuby:-) My nepotřebujeme ani válku a většina z nás na zuby stejně nemá. To fakt nemá chybu.
Další z perliček je, že Rusko je zanedbané a nedokáží bez Evropy vytěžit ani tu ropu. Vlastně jsou ti chudáci závislí na nás a ne my na nich. No kdo by to řek, že. Vlastně bez nás tu ropu a plyn nedokážou  dostat ze země.  Podle něj 12 000 000 Rusů není schopno dosáhnout na základní potraviny a brzo prý přibude dalších 5 000 000. Putin se ke svých lidem chová špatně a je jen na lidech, že si to nechávají líbit. –  No není to zlatíčko chytré? Rusů je 144 000 000 a podle něj 12 000 000 hladoví. Pročpak nám nespočítá kolik lidí hladoví u nás, kolik lidí musí do potravinové banky a kolik lidí si plete další svetry aby nemuseli topit, protože faktury jsou pro značnou část našich lidí nezaplatitelné.
Pak nám důležitě sdělil, že nebude tolerovat nikoho kdo napadne svobodný stát jako to udělalo Rusko Ukrajině a opravdu nás to prý bude něco stát, ale na rovinu ten ten pán řekl, že je lepší být součástí svobodného světa za jakékoliv oběti, než mít něco společného s Ruskem.   – To co udělalo Rusko dělá USA celým průřezem svých dějin a jak je možné, že nikomu nevadí jejich vraždění v Jugoslávii a dalších zemích. USA však nejsou agresoři, ale zachránci svobody a demokracie. Teda podle některých zvláštních lidí. Je to pořád stejné. Jednomu je dovoleno vše a druhý je zločinec na kterého se pořádají hony a nejraději by mu zakroutili krkem. Vidíte a já v době Jugoslávie bych ráda zakroutila krkem všem, co tu válku způsobili.
Co se mu opravdu povedlo byl proslov o tom, jak Rusové skupovali zásobníky na plyn a ropu v Evropě. Tak byl Putin fikaný a my takoví kreténi. Co všechno prý Rusové vlastní po Evropě. A kdo jim to asi prodal? Bůh? Spadlo jim to samo do klína? Kdepak, jejich prachy nesmrděly a tak se vesele obchodovalo a ten jen ukazuje, že ti primitivní Rusové věděli dopředu co nakoupit, kde si přihřát polívčičku a ne, že my jsme ti chytří. Ne jsme zatracení debilové. Teda ti co prodávali. Kdopak to asi by? Babka z vesnice určitě ne.
Raději končím, protože to je fakt na pořádné nasrání.

 
MILENA DOUŠKOVÁ
The post Ideologické kecy nás nezahřejí a nenakrmí first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden