Soudy a soudy
RSS

Soudy a soudy



PETR ZDOBINSKÝ
Podle slovenského názorového webu Hlavné správy odvolací švédský soud rozhodl o tom, že švédská policie neměla právo nepovolit 2 shromáždění, kde se měl pálit korán. Odvolací švédský soud potvrdil rozhodnutí soudu nižší instance.
Do Švédska by měli jet naši soudci a soudkyně na školení, když pošlapávají dnes a denně lidská práva.
Naši soudci pobírají neúměrně vysoké platy a osobní zodpovědnost za svou práci mají nulovou, zejména tu hmotněprávní.
Vzpomeňme jak dopadl český občan, který napsal na internetu úvahu ohledně teroristického útoku na Novém Zélandu. Přestože nepáchal žádný terorismus a ani ho nepodporoval, byl odsouzen za normální úvahu, že se muslimové pro jednou stali obětmi teroristického útoku.
Vzpomeňme na brutální útoky na shromažďovací právo za dob COVIDového teroru, brutální zásah policie na Staroměstském náměstí, nasazení armády proti vlastním občanům, snaha šikanovat bývalého prezidenta Václava Klause za jeho veřejné vystoupení před Obecním domem v Praze. A Václav Klaus je doteď vláčen bahnem českou lůzou vytvářející různé seznamy jakýchsi dezinfomátorů, jak tvrdil dezinformační web aktuálně.
Každá totalita má své věrné lokaje a poskoky. Gottwald měl svého Urválka, Hitler svého soudce Rolanda Freislera a Fiala má třeba svého soudce Svrčka, který blábolí, vydržován z našich zaplacených daní, že jsme se v listopadu 1989 mýlili, když jsme si mysleli, že v naší zemi bude svoboda projevu.
Ukazuje se, že náš stát zjevně nemá ústavní obranu občanů proti politickým procesům, žádné ústavní ani zákonné brzdy a protiváhy nefungují ve věci zneužívání moci soudci a soudkyněmi, nemáme žádnou obranu proti ohýbání práva soudci, kteří se chtějí zalíbit Fialové totalitě. Seznam politických vězňů Fialova totalitního režimu je stále delší.
A jak dopadla Slovenka co pomočila a zapálila korán na Slovensku ? Tři roky nepodmíněně. Nepostřehl jsem, že by se jí prezidentka Čaputová zastala, třeba podle švédského vzoru, kde se korán zjevně pálit může. Asi nebyla odsouzená paní jinosexuálka nebo americký voják s nožem v centru Banské Bystrice. Pro takové má ovšem slovenská politická moc bezmezné pochopení.

The post Soudy a soudy first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden